میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مخالفان به بن سلمان: آقای ارّه دموکراسی می‌خواهیم

حزب "مجمع ملی" عربستان، یکی از احزاب سیاسی مخالف نظام این کشور با حرکت دادن کامیون‌هایی در مقابل سفارت ریاض در واشنگتن که روی آنها شعارهایی در دفاع از مردم عربستان نوشته شده بود به ولیعهد سعودی پیام داد.
کد خبر: ۱۰۹۳۱۱۲
| |
6640 بازدید
|
۲
مخالفان به بن سلمان: آقای ارّه دموکراسی می‌خواهیم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، روی این کامیون‌ها که تصاویر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به چشم می‌خورد این جمله نوشته شده بود: "ما مستحق دموکراسی هستیم نه ولیعهد اره".

این اقدام حزب مجمع ملی مقابل ساختمان سفارت عربستان در واشنگتن دی سی و تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که شورای شهر واشنگتن دی سی نام خیابان مقابل سفارت عربستان را به نام خاشقجی تغییر داد.

پیام مخالفان به بن سلمان: آقای ارّه دموکراسی می‌خواهیم/عکس

این حزب اعلام کرد هدف از این اقدام ارسال پیامی به ولیعهد سعودی در دفاع از مردم عربستان است.

حزب مجمع ملی از احزاب سیاسی مخالف عربستان است که دولت ریاض فعالیت سیاسی آن‌ها در قلمرو خود از جمله کار حزبی را ممنوع کرده است و اعضای این احزاب در صورت فعالیت با دستگیری و محاکمه روبرو می‌شوند و به عنوان اپوزیسیون در خارج از کشور فعالیت سیاسی دارند، یا این که به صورت مخفیانه و غیرمستقیم در داخل عربستان و به دور از چشم دستگاه‌های امنیتی فعالیت های خود را انجام می دهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
بفرستنشون ایران اگر تونستن یک ماه زندگی کنن
تورم . فقر . دزدی . بیکاری . و ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
همه از این حرفها می زنند وقتی تو قدرت نیستند.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات