میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رئیس جدید یونیسف منصوب شد

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی خانم کاترین ام راسل را به عنوان رییس جدید صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) منصوب کرد.
کد خبر: ۱۰۹۲۴۴۹
| |
5845 بازدید
رئیس جدید یونیسف منصوب شد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، خانم کاترین ام راسل (Catherine M. Russell) جانشین خانم هنریتا اچ فور (Henrietta H. Fore) از آمریکا خواهد شد.

بر اساس بیانیه سازمان ملل، خانم راسل چندین دهه تجربه در توسعه سیاست‌های نوآورانه برای قدرت بخشی به جوامع محروم در سراسر جهان را در سابقه خود دارد.

در این بیانیه آمده است که راسل همچنین چندین برنامه با تأثیر بالا برای محافظت از زنان و دختران از جمله در بحران‌های بشردوستانه ارائه داده است.

خانم راسل اکنون به عنوان دستیار رئیس جمهوری و مدیر دفتر کارکنان ریاست جمهوری کاخ سفید خدمت می‌کند.

او از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷، به عنوان سفیر عمومی مسائل جهانی زنان در وزارت امور خارجه آمریکا خدمت کرده بود.

خانم هنریتا اچ فور رئیس قبلی یونیسف نیز بیش از چهار دهه در بخش خدمات عمومی آمریکا و همچنین سازمان‌های غیرانتفاعی و خصوصی این کشور فعالیت کرده بود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار