صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

میانگین تزریق واکسن در قم مطلوب است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۷۰ درصد مردم قم واکسن کرونا را تزریق کرده اند گفت: با وجود همه تبلیغات اقلیت ضد واکسن و واکسن هراسان میانگین تزریق واکسن در قم مطلوب است.
کد خبر: ۱۰۹۰۸۹۴
| |
4994 بازدید
میانگین تزریق واکسن در قم مطلوب است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، محمدرضا قدیر چهارشنبه شب در جلسه هفتگی ستاد پیشگیری؛ هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد ضمن بیان وضعیت کرونایی استان و واکسیناسیون بیان کرد: خوشبختانه با توجه به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در زمینه واکسیناسیون میانگین تزریق واکسن در قم ۷۰ درصد رسیده است هرچند در ابتدای امر با مشکلاتی روبرو بودیم و برخی معتقد بودند که حتی به میانگین ۵۰ درصد جمعیت واکسن زده نمی‌رسیم ولی با وجود همه تبلیغات اقلیت ضد واکسن و واکسن هراسان این میانگین مطلوب است.

وی افزود: در زمینه ابتلای به بیماری کرونا، اکنون ۱۳۵ بیمار بستری داریم که ۲۵ نفر آنها بدحال هستند و ۲ روز متوالی آمار مرگ و میر ما صفر است روند بیماری در قم نزولی است ولی ظهور سویه امیکرون، حضوری شدن مدارس و اینکه ۱۲۰ هزار نفر به مدت چند ساعت در یک مجموعه جمع هستند به عنوان زنگ خطری است، لذا به محض مشاهده شدن موارد مشکوک باید کلاس قرنطینه و حتی مدرسه تعطیل شود.

به گفته وی؛ باید همه در زمینه تبلیغ و اقناع سازی آن دسته از افراد واکسن نزده همکاری کنند زیرساخت تزریق دوز سوم برای کادر درمانی و هم چنین افراد بالای ۶۰ سال که ۴ ماه از تزریق دوز دوم آنها می‌گذرد فراهم شده است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات