نخستین سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین وارد منامه شد

نخستین سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین روز دوشنبه اعلام کرد که وارد منامه پایتخت بحرین شده است.
کد خبر: ۱۰۹۰۴۸۳
| |
4479 بازدید
نخستین سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین وارد منامه شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روسیا الیوم، «ایتان نائیه»، که به تازگی به عنوان نخستین سفیر رژیم صهیونیستی در بحرین معرفی شده است، روز دوشنبه وارد منامه پایتخت بحرین شد.

نائیه خودش در حساب توئیتری اش ورودش به بحرین را اعلام کرده و گفته است: به تازگی وارد منامه شدم تا مأموریت خود را به عنوان سفیر اسرائیل آغاز کنم.

گفتنی است، «ایتان نائیه» در خلال سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ سفیر رژیم صهیونیستی در ترکیه بود.

طی چند ماه گذشته رژیم صهیونیستی به مدد امتیازات اعطایی از سوی دولت کنونی آمریکا، به توافقاتی با امارات، بحرین، سودان و مغرب برای عادی سازی روابط دست یافته است، هرچند در بحرین و دیگر کشورهای عربی مخالفت‌های گسترده مردمی با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی وجود دارد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت