بازدید 5575
۴

تکاپوی کشورهای آسیایی برای خرید قرص کرونا

پس از آنکه شماری از شرکت های سرشناس دارویی در جهان از تولید قرص کرونا خبر دادند، کشورهای آسیا-اقیانوسیه که در روزهای آغازین تلاش جهانی برای تامین واکسن کووید ۱۹ کُند عمل کرده بودند، این بار برای انعقاد قرارداد سفارش های داروی جدید کرونا از سایر نقاط جهان پیشی گرفـته‌اند.
کد خبر: ۱۰۸۹۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۲ 26 November 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، نگاهی به تلاش های صورت گرفته از سوی کشورهای منطقه آسیا-اقیانوسیه برای سفارش قرص کرونا نشان می‌دهد، این کشورها گوی سبقت را در سفارش این داروی ضد کرونا از اروپا و آمریکا ربوده‌اند.

به تازگی، شرکت دارویی فایزر آمریکا قراردادی را منعقد کرده است که امکان تولید و فروش قرص درمانی کووید–۱۹ این شرکت را در ۹۵ کشور در حال توسعه فراهم می کند. اکثر کشورهای گنجانده شده در قرارداد منعقد شده در آفریقا و آسیا هستند.

به گزارش پایگاه خبری «استریت تایمز»، کارشناسان بر این باورند که تولید قرص کرونا در چین می‌تواند میزان شیوع این بیماری را در این کشور به صفر برساند.

به گفته کارشناسان سلامت، استفاده از قرص کرونا رویکردی مناسب برای مهار کرونا در شرایطی است که چین می کوشد تدابیر سختگیرانه خود را برای کنترل مرزهای خود کاهش دهد.

گزارش های خبری نشان می دهد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ مورد جدید کرونا در چین گزارش شده است.

تا تاریخ ۲۳ نوامبر سال جاری دست کم ۹۸ هزار و ۵۴۶ مورد کرونا در چین گزارش شده است.

به استناد آمارها، از زمان انتشار ویروس کرونا در چین دست کم ۴ هزار و ۶۳۶ تن جان خود را به سبب ابتلا به ویروس کرونا از دست داده‌اند.

فیلیپین

به گزارش پایگاه خبری «رپلر» فیلیپین، این کشور اولین محموله قرص ضد کرونا را در تاریخ ۱۷ نوامبر سال جاری از سوی «آروبیندو فارما» شرکت داروسازی هندی دریافت کرد.

همچنین در روز چهارشنبه هفته جاری، فیلیپین بیش از ۶۸۲ هزار دوز از واکسن کرونای مدرونا را نیز خریداری کرده است.

پیش‌تر نیز دولت فیلیپین در گزارشی اعلام کرده بود که افراد مسن در این کشور باید دوز سوم (بوستر) را در برابر بیماری کرونا دریافت کنند.

آمارها نشان می‌دهد تاکنون بیش از ۳۲ میلیون نفر از مردم فیلیپین در برابر کرونا واکسینه شده‌اند.

این رقم بسیار کمتر از رقمی است که دولت این کشور در ماه مه سال جاری برای واکسینه کردن دست کم ۸۰ درصد از جمعیت ۱۰۹ میلیونی خود هدف گذاری کرده بود.

بر اساس آمارهای رسمی، در شبانه روز گذشته یک هزار و ۱۵۳مورد ابتلا به کرونا و ۱۹۵ مورد فوت ناشی از این بیماری در فیلیپین گزارش شده است.

گفتنی است فیلیپین با نزدیک شدن موارد ابتلای به کووید۱۹ در این کشور به مرز ۲ میلیون و ۸۲۷ نفر و ثبت ۴۷ هزار و ۴۸۲ مورد فوتی ناشی از این بیماری، پس از اندونزی دومین کشوری است که بیشترین تعداد موارد ابتلا و فوتی‌های کرونایی را در جنوب شرقی آسیا دارد.

کره جنوبی

به نوشته پایگاه خبری «ژاپن تایمز»، آژانس پیشگیری و کنترل بیماری کره جنوبی در قراردادی با شرکت دارویی فایزر، خواستار خریداری ۷۰ هزار قرص کرونا از این شرکت شده‌ است.

آژانس پیشگیری و کنترل بیماری کره جنوبی همچنین قرارداد دیگری را با شرکت داروسازی «مِرک» با هدف خریداری ۲۰۰ هزار قرص کرونا منعقد کرده است.

بر پایه این گزارش، کره جنوبی پیش‌تر مذاکراتی را با شرکت دارویی روش هولدینگ سوئیسی با هدف خریداری قرص کرونا انجام داده است.

گزارش های خبری نشان می‌دهد، دولت کره‌جنوبی در حال حاضر بودجه‌ای به ارزش ۳۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برای خریداری قرص کرونا اختصاص داده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ مورد ابتلا به کرونا در کره جنوبی گزارش شده است.

استرالیا

به گزارش «جاکارتا پست»، استرالیا تصمیم دارد ۳۰۰ هزار قرص شرکت داروسازی «مِرک» خریداری کند.

آمارها نشان می‌دهد شمار مبتلایان به کرونا در استرالیا رو به افزایش گذاشته است.

در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در استرالیا گزارش شده است و با احتساب این رقم شمار مبتلایان در این کشور به ۵۱ تن افزایش یافته است.

از آغاز همه گیری ویروس کرونا در این کشور تنها حدود ۲۰۰ هزار مورد ابتلا و هزار و ۹۴۸ مورد مرگ ثبت شده است.

استرالیا مرزهای بین المللی اش را در ماه مه ۲۰۲۰ بست و تنها به تعداد محدودی از شهروندان و ساکنان در این کشور در بحبوحه همه گیری ویروس کرونا اجازه ورود به کشور را داد. در هفته های اخیر مقررات و قوانین وضع شده سختگیرانه به تدریج برداشته شد و به اعضای خانواده شهروندان استرالیا از کشورهای دیگر اجازه ورود داده شده است.

از اول دسامبر ( ۱۰ آذر ) علاوه بر اعضای خانواده های شهروندان استرالیا، به دانشجویانی که به طور کامل واکسینه شدند و اشخاصی که روادید تجاری دارند، همچنین پناهجویان اجازه ورود به استرالیا داده می شود. علاوه بر آن گردشگرانی که به طور کامل واکسینه شدند از مبداء کره جنوبی و ژاپن نیز اجازه ورود به استرالیا را دارند.

سریلانکا

به گزارش «شینهوا»، سریلانکا به تازگی کپسول کرونا با نام «مولنوپیراویر» توسط شرکت داروسازی آمریکایی مرک را تائید کرده است.

به گفته وزارت بهداشت سریلانکا این قرص خطر بستری شدن و مرگ ناشی از ویروس کرونا را تا ۵۰ درصد کاهش خواهد داد.

بر اساس جدیدترین گزارش های خبری، مقامات سلامت سریلانکا در طول ۳۶ ساعت گذشته ظهور زیرگونه جدیدی از دلتا را گزارش کرده اند که به گفته مقامات پزشکی قابلیت انتقال به مراتب بیشتری دارد.

در شبانه روز گذشته دست کم یک هزار و ۵۰۰ مورد جدید ابتلا و فوت ۲۴ تن به سبب ابتلا به کرونا گزارش شده است.

گفتنی است از زمان شیوع ویروس کرونا در سریلانکا بیش از ۱۴ هزار و ۱۰۰ تن در این کشور جان خود را از دست داده اند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ایران چی؟؟؟
فراموش کردی فایزر هست و ممنوع
اگر این قرص آمریکایی یا انگلیسی باشد، لطفا واردنکنید.
الان چینیش داره تولید میشه. مشابه ایرانیش هم که خواهد آمد.
به جز ایران.تو سرتیتر کم بود این کلمه
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل