صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
محمد احساني:

محمد احساني: ليگ برتر تنها از لحاظ پول خرج كردن حرفه‌اي شده است

شايد اين موضوع عجيب باشد اما بايد بگويم كه در آن تحقيق متوجه شدم كه ساختار مالي ليگ كره جنوبي به شدت كنترل مي شود و هيچ پولي بدون برنامه خرج نمي شود. اما در ليگ ما به دليل اينكه اكثريت بار مالي بر دوش دولت است و پول زيادي هم از طريق دولت به ليگ تزريق مي شود هيچ حساب و كتابي بر روي پول هاي ورودي و خروجي اعمال نمي شود. متاسفانه ليگ ما تنها از لحاظ پول خرج كردن حرفه اي شده و ساير لازمه هاي حرفه اي بودن را دارا نيست.
کد خبر: ۱۰۸۹۶۹
| |
2275 بازدید

محمد احساني گفت: جام جهاني تاثير خود را بر فوتبال ايران مي گذارد اما مهم استفاده از اين نكات است.

به گزارش ايسنا، اين كارشناس فوتبال در نشستی در خصوص نحوه اثرگذاري جام جهاني بر فوتبال ايران اظهار كرد: تاثيرات جام جهاني بر فوتبال ايران از دو جنبه قابل بررسي است. يك تاثير عمومي و يك تاثير خصوصي.

احساني ادامه داد: تاثير عمومي آن بر جامعه ما است كه جامعه جواني هم هست. جواناني كه با مشكل كمبود تفريحات مواجه هستند از اين مسابقات استقبال خوبي به عمل مي آورند و به تبع آن با تاثيرپذيري از جام جهاني از آموزه هاي آن الگوبرداري مي كنند. تاثير خصوصي آن نيز بر اهالي فوتبال است كه لازم است بر اتفاقات جام جهاني تمركز لازم را داشته باشند.

احساني افزود: فوتبال ما نيز دو بخش دارد. يك بخش كارشناسان هستند و بخش ديگر نيز عوامل اجرايي هستند كه هر كدام بايد وظيفه خود را به درستي انجام دهند. اين يك واقعيت است كه فوتبال ما به جام جهاني نرفته و همه بايد آن را قبول كنيم.

اين كارشناس فوتبال خاطرنشان كرد: نظر كلي من اين است كه جام جهاني تاثير خود را بر فوتبال ايران مي گذارد آن هم به طور مثبت اما عده‌اي اين نكات مثبت را مي بينند و عده‌اي ديگر نمي بينند. مهم اين است كه چگونه اين نكات را برداشت و از آنها استفاده كنيم.

احساني در ادامه ابراز كرد: طبق تحقيقاتي كه من در كشورهاي مختلف از جمله انگليس ، ژاپن و كره جنوبي داشته ام به اين نتيجه رسيده‌ام كه ساختار فوتبال در ايران از ريشه مشكل دارد. به طور مثال در تحقيقي كه از ليگ كره جنوبي داشتم به اين نكته رسيدم كه چرخش مالي اين ليگ از ليگ برتر ايران كمتر است. شايد اين موضوع عجيب باشد اما بايد بگويم كه در آن تحقيق متوجه شدم كه ساختار مالي ليگ كره جنوبي به شدت كنترل مي شود و هيچ پولي بدون برنامه خرج نمي شود. اما در ليگ ما به دليل اينكه اكثريت بار مالي بر دوش دولت است و پول زيادي هم از طريق دولت به ليگ تزريق مي شود هيچ حساب و كتابي بر روي پول هاي ورودي و خروجي اعمال نمي شود. متاسفانه ليگ ما تنها از لحاظ پول خرج كردن حرفه اي شده و ساير لازمه هاي حرفه اي بودن را دارا نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟