میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت سدهای خوزستان نگران‌کننده است

استاندار خوزستان گفت: منابع آبی استان خوزستان به شدت کاهش یافته و استان به هیچ وجه در شرایط مناسب آبی قرار ندارد.
کد خبر: ۱۰۸۸۷۷۵
| |
14856 بازدید
|
۲
وضعیت سدهای خوزستان نگران‌کننده است



به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، صادق خلیلیان استاندار خوزستان ضمن اشاره بر تأثیر خشکسالی بر وضعیت منابع آبی استان خوزستان افزود: بخشی از شهرهای استان از آب شیرین‌کن برای آب آشامیدنی استفاده می‌کنند و در بخش‌های شمالی استان با وجود سدها، آب آشامیدنی برخی روستاها دچار مشکل شده که آبرسانی از طریق تانکر انجام می‌شود.

وی وضعیت سدهای استان خوزستان را نگران کننده دانست و اظهار کرد: تراز سدها در خوزستان منفی شده و بخش عمده کشاورزان استان خوزستان از تابستان تا کنون موفق به کشت خود نشده‌اند.

استاندار خوزستان با اشاره به ممنوعیت کشت چغندر و کلزا به خاطر شرایط آبی در مهر و آبان افزود: امیدواریم وضعیت بارش‌ها در روزهای آتی مناسب باشد تا آذرماه بتوانیم کشت گندم را داشته باشیم.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۲
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
تا مسولین همه جای ایران را مثل سیستان و بلوچستان نکنند از پا نمی ایستند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
الگوی کشاورزی سنتی باید اصلاح بشه،کشت دیم برنج در اصفهان نابود کردن منابع آبی هست
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت