صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گل‌گهر پرستاره پنالتی خراب کرد و در آبادان متوقف شد

کد خبر: ۱۰۸۸۴۸۴
| |
5665 بازدید

شاگردان قلعه‌نویی یک ضربه پنالتی ازدست دادند و در آبادان متوقف شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، در آخرین بازی روز نخست از هفته پنجم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های فوتبال صنعت نفت آبادان و گل‌گهر سیرجان از ساعت 18 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان نتیجه‌ای به جز تساوی بدون گل نداشت تا جدال علیرضا منصوریان و امیر قلعه‌نویی دو مربی استقلالی لیگ برتر برنده نداشته باشد.

این نتیجه درحالی رقم خورد که گل‌گهر در دقیقه 27 صاحب یک ضربه پنالتی شد اما احمد گوهری سنگربان صنعت نفت ضربه مرتضی تبریزی را دفع کرد تا این موقعیت ویژه برای تیم میهمان به هدر برود. گل‌گهر در صورت پیروزی در این بازی شانس حضور موقت در صدر جدول را داشت که از این امتیاز بی‌بهره ماند.

قضاوت بازی صنعت نفت آبادان - گل‌گهر سیرجان برعهده جواد رحیم‌زاده بود که این داور به امید خالدی از صنعت نفت کارت زرده نشان داد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات