رسانه اماراتی:
مشاور امنیت ملی امارات به ایران می آید
وب سایت خبری«امواج مدیا» نوشت:« قرار است مشاور امنیت ملی امارات در یک سفر کم سابقه به ایران سفر کند.»

به گزارش تابناک به نقل از أمواج مدیا، یک منبع آگاه اماراتی اعلام کرد: «طحنون بن زاید آل نهیان»، هفته آینده به تهران سفر خواهد کرد تا مذاکراتی را انجام دهد».
این سفر درحالی صورت می گیرد که «انور قرقاش»، وزیر امور خارجه سابق امارات اظهار کرد که کشورش اقداماتی برای تنش زدایی با ایران در پیش گرفته است و مصلحت امارات در رویارویی با ایران نیست.
سفر قریب الوقوع مشاور امنیت ملی امارات در ادامه نشست های اخیرش با مقامات ارشد آمریکایی است، به طوری که تهران و واشنگتن برای از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم هسته ای در ماه جاری در وین آماده می شود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۵
شکر بخوره هر کی باج بده. غلط بکنه هر کی باج بگیره. (البته فکر نکنم کسی باج بده)
عصبانیم.
خلاصه شکر خورد هر کسی یه فکری خلاف منافع و مصالح ملت کرد.
گفتم نگید نگفتی!
ملت در شرایطی نیست کسی بیاد بار رو دوشش بگذاره.
جوکی هم از دهن امارات راجع به دامنه عرضی و طولی این مملکت بشنوم از طرف من یه لنگ کفش بزنید تو دهنش.
خیلی جوک لوسی شده!
راستی صادرات خاک سرخ رو ممنوع کردید ایشالا دیگه. نبینم مفت مفت خاک مملکتم بره امارات!
اصلا دیگه خاک سرخ به دلیل نایاب بودنش به هیچ جای دنیا صادر نشه. اونم مفت. این رقم ها ارزش خسارتی رو که به محیط زیست می زنه رو نداره.
:)
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





