بازدید 28748

سرنوشت مبهم جوان میلیاردر ایتالیایی پس از شیعه شدن

سرنوشت ادواردو آنیلی، تنها وارث میلیاردر مشهور جوآنی آنیلی است که پس از تشرف به اسلام و تشیع به خاطر اعتقادات مذهبی اش زندگی سختی را گذراند و با گذشت سال‌های متمادی همچنان در ابهام است و این ابهام را تقویت کرده که او برای اینکه ارثیه کلان پدرش به دستش نرسد، احتمالاَ به قتل رسیده است!
کد خبر: ۱۰۸۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸ 15 November 2021

سرنوشت مبهم جوان میلیاردر ایتالیایی که پس از شیعه شدن

سرنوشت ادواردو آنیلی، تنها وارث میلیاردر مشهور جوآنی آنیلی است که پس از تشرف به اسلام و تشیع به خاطر اعتقادات مذهبی اش زندگی سختی را گذراند و با گذشت سال‌های متمادی همچنان در ابهام است و این ابهام را تقویت کرده که او برای اینکه ارثیه کلان پدرش به دستش نرسد، احتمالاَ به قتل رسیده است!

به گزارش «تابناک»، پانزدهم نوامبر مصادف با ۲۴ آبان ماه مصادف با سالگرد مرگ مرموز ادواردو آنیلی است. مردی که پس از ایمان به رسول خدا و اهل بیت همچون مصعب بن عمیر، در تاریخ مسلمانان جهان به یادگار ماند. کسی که از هر فرصتی برای تبلیغ اسلام بین دوستانش استفاده می‌کرد تا جایی که با تلاش و راهنمایی او، دوست نزدیکش کنت لوکا گائتانی لاواتلی پسر سلطان شراب ایتالیا مسلمان شد و عجیب اینکه سرنوشتشان با هم شبیه بود و هر دو به طرز مشکوکی به احتمالاً به قتل رسیدند.

«ادواردو آنیِلی / Edoardo Agnelli» ژوئن ۱۹۵۴ در نیویورک به دنیا آمد و در ۱۵ نوامبر سال ۲۰۰۰ در فوسانو به احتمال فراوان به قتل رسید. او یکی از دو فرزند جیانی آنیلی - سرمایه‌دار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات - و مارلا کاراچولو بود. وی پس از قبول مذهب تشیع نام خود را به "مهدی" تغییر داد.

او تحصیلات متوسطه را در دبیرستان ماسیمو دآتزلیو در شهر تورین گذراند و پس از آن به کالج آتلانتیک در بریتانیا رفت. سپس برای اخذ مدرک دانشگاهی در رشته ادبیات مدرن به دانشگاه پرینستون رفت و در ۲۲ سالگی در یک گفتگو با مارگریتا هک، اختر فیزیک‌شناس ایتالیایی، به دفاع از نجوم احکامی می‌پردازد. او بعد از دانشگاه به هند سفر کرد تا در زمینه‌های مورد علاقه اش، یعنی عرفان و ادیان شرقی بیشتر تحقیق کند و در آنجا با ساتیا سای بابا ملاقات می‌کند. پس از آن به ایران رفت و در آنجا با امام خمینی آشنا شد.

 

او گهگاه در مصاحبه‌هایش علیه سیاست‌های کاپیتالیستی یا کارخانه فیات حرف می‌زد و در مقابل از طبقات ضعیف جامعه حمایت می‌کرد و حتی عدم تمایل خود را برای به ارث بردن مجموعه فیات بیان می‌داشت و در عوض علاقه خود را در ادامه مطالعاتش در زمینه ادیان و خداشناسی اعلام کرده بود.

بلیندا راچمن یکی از هم دانشگاهی‌های او می‌گوید: «ادواردو مغرور و خودشیفته نبود. مادرش از یک خانواده سلطنتى و پدرش یکى از موفق ترین و پولدارترین سوداگران جهان .در حقیقت ادواردو شاهزاده ایتالیا بود اما در طرز تفکر و برخوردش نشانى از خود برتر بینى که معمولا در انسانهاى پولدار وجود دارد به چشم نمی آمد. ادواردو دوستان صمیمى و نزدیک نداشت. آدم سر به راهى بود. بسیار شوخ طبع و نکته سنج بود. هیچ زمانى را در زندگیم به خاطر ندارم که به اندازه وقتى که با ادواردو بودم از ته دل خندیده باشم. بسیار بذله گو و باهوش و در عین حال آرام بود، اکثر اوقات آرام و ساکت بود.»

پدرش جیانی آنیلی سرمایه‌دار و کارآفرین ایتالیایی، میراث دار خاندان مشهور آنیلی، مالک گروه سرمایه‌گذاری اکسور و مالک کارخانجات اتومبیل سازی فیات، فراری، مازراتی، آلفا رومئو، لانچیا، آبارت، اویکو به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامه‌های لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیل‌رانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر این‌ها چندین شرکت ساختمان‌سازی، راه‌سازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهام‌داران اصلی آن‌ها هستند.

مادر ادواردو، مارلا کاراچولو دی کاستانیتو نیز یکی از نوادگان خاندان اصیل کاراچولو و خواهر کارلو کاراچولو مؤسس و صاحب امتیاز گروه رسانه‌ای اسپرسو، غول رسانه ای ایتالیا بود. جیانی آنیلی از ازدواج با مارلا صاحب یک دختر به نام مارگریتا نیز شده بود. مارگریتا در اولین ازدواج خود با آلن الکان، از نوادگان خاندان مشهور و سرمایه‌دار یهودی الکان، رمان‌نویس و فعال رسانه‌ای، پسر ژان-پل الکان، بانکدار، سرمایه‌دار و مدیر سابق شرکت تولید کالاهای لوکس کریستین دیور اس. آ. و همچنین رئیس انجمن مرکزی اسرائیلیان فرانسه وصلت کرد و حاصل این پیوند دو پسر به نام‌های جان الکان و لاپو الکان و یک دختر به نام جینورا الکان بود.

علیرغم اینکه طبیعتاً ادواردو، به عنوان تنها پسر جیانی آنیلی، وارث ثروت خانواده آنیلی به حساب می‌آمد، پدرش جیووانی آلبرتو آنیلی (پسر عموی ادواردو) را میراث دار مجموعه فیات اعلام کرد و تنها بخشی که به ادواردو سپرده بود مدیریت باشگاه یوونتوس در یک بازه زمانی کوتاه در سال 1986 بود.

هدف اصلی یهودیان در وصلت با خانواده آنیلی، تلاش برای تصاحب اموال میلیاردی این خانواده بود. به همین دلیل بعدها خواهر ادواردو نیز به عقد یک خبرنگار یهودی به نام الکان درمی‌آید، که این ازدواج با وجود چهار فرزند به طلاق می‌انجامد. سپس خواهر ادواردو با یک مسیحی ازدواج می‌کند و از این‎جا به بعد، یک نوع رقابت بین یهودیت و مسیحیت در مورد فرزندان خواهر ادواردو به‎وجود می‎آید.

بی‌اهمیتی ثروت آنیلی برای ادواردو و تمایلش به اسلام، موجب شد تا پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جیانی‌آنیلی پسر برادرش که مسیحی بود، جانشین ادواردو می‌کند. اما چیزی نمی‌گذرد که خبر مرگ پسرعموی ادواردو بر اثر سرطان ناشناخته‎ای می‌پیچد. این مرگ نیز از مرگ‌های مشکوک خانواده آنیلی بود، چون اگر وی به عنوان وارث اموال آنیلی زنده می‌ماند، مدیریت این ثروت عظیم به یک مسیحی تعلق می‌گرفت و این خلاف خواسته‌ یهودیان بود.

 

مسلمان شدن ادواردو

ادواردو می‌گوید: «در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می‌زدم و کتاب‌ها را نگاه می‌کردم که چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده‌ است. آن را برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش ر ا به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمی‌تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه و احساس کردم که آن را می‌فهمم و قبول دارم.» ادواردو از ابتدای اسلام آوردن توسط والدینش تهدید شد که اگر می‌خواهد مسلمان بماند خبری از ارث نیست.

خانواده آنیلی برای آنکه ادواردو را از ارث محروم کنند، سعی زیادی در دیوانه جلوه دادن وی داشتند. به همین منظور وی را در بیمارستانی روانی بستری کردند که به گفته ادواردو، همه کارکنان آن یهودی بودند. ادواردو به خاطر ترس از شستشوی مغزی در آن تیمارستان سعی کرد تا از آنجا فرار کند.

بلیندا راچمن یکی از هم دانشگاهی های او نیز در مورد آن ایام می‌گوید: «شایع شده بود که ادواردو به مصرف مواد روى آورده و یک بار هم در آفریقا به جرم حمل مواد مخدر دستگیر شده است. این‌ها همه شایعاتى بود که دهان به دهان می‌چرخید و من هیچ وقت با کسى که از نزدیک ادواردو را دیده باشد و بتواند این شایعات را رد یا تصدیق کند برخوردى نداشتم.»

شیعه شدن

سرنوشت مبهم جوان میلیاردر ایتالیایی که پس از شیعه شدن

نخستین آشنایی او با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبه‌های دکتر محمدحسن قدیری ابیانه (رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا بین سال‌های ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۱) از طریق تلویزیون ایتالیا بود و پس از آن برای دیدار با وی به سفارت مراجعه می‌کند و پیوند دوستی بین آن‌ها ایجاد می‌شود. ادواردو چند بار به ایران سفر و با امام خمینی (ره) و آیت الله العظمی خامنه‌ای دیدار کرده و به زیارت حضرت علی ابن موسی رضا، امام هشتم شیعیان مشرف شده بود. در یکی از این سفر‌ها در هفتم فروردین ۱۳۶۰ در نماز جمعه به امامت آیت‌الله خامنه‌ای شرکت می‌کند. در همین سفر ادواردو با بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران دیدار کرده و حضرت امام پیشانی ادواردو را می‌بوسد.

قدیری ابیانه درباره وی می‌گوید: «ادواردو نمی‌توانست در قبال توهین به مقدسات سکوت کند. وی همچنین در برابر جنایات اسراییل در فلسطین طاقت نمی‎آورد و به نخست‎وزیر و رییس‎جمهوری و حتی سران کشور‎های دیگر زنگ می‎زد و خواستار جلوگیری از این اقدامات می‎شد که من به او گفتم داری با این کار‎ها شهادتت رو جلو می‎اندازی. صهیونیست‎ها دست از سر تو بر نخواهند داشت، از این کار‎ها پرهیز کن.»

او مسلمان بی تفاوتی نبود. همیشه دغدغه مسائل جهان اسلام را داشت تا جایی که می‌خواست بخاطر ارتباطاتش در مدیریت باشگاه یوونتوس و با توجه به علاقه پسر قذافی به این باشگاه، سرنوشت امام موسی صدر را پیگیری کند.

 

نامه ادواردو آنیلی به فرانسوا میتران، رئیس جمهور فرانسه

با نگاه به نامه شهید آنیلی به رییس جمهور فرانسه، می توان به عمق بینش و درک سیاسی این شهید نسبت به رویدادهای جهان و منطقه پی برد؛ بینشی که جامعه صهیونیست را به هراس افکنده بود تا دسیسه ترورش را رقم بزنند.

رئیس جمهور محترم، اقای فرانسوا میتران؛

با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم! مایلم در کمال احترام در مورد مساله یوگسلاوی مزاحم شما شوم. دیروز از شبکه‌های تلویزیونی ایتالیا فیلم زیبا و پر معنی «سارایوو» پخش شد، فیلمی که مورد حمایت وزیر فرهنگ شما بود. طبق نظریه ژنرال موریلون (Morillon)، چنین استنباط می‌شود که بحران یوگسلاوی، بعد از دخالت اروپای غربی که می‌خواست به طور مستقیم در صحنه سیاسی یوگسلاوی وارد شود و به هر قیمتی «کرواسی» و بعد «اسلوونی» را به عنوان جمهوری های مستقل به رسمیت بشناسد، جهش سریعی داشته است – اگر نخواهیم بگوییم این دخالت مخرب بوده – (مانند این که روی آتش بنزین بریزیم).

چرا اروپای غربی چنین میخواست؟ در پاسخ به این سؤال باید توجه داشت که اگر مصیبت «سارایوو» ادامه دارد، به این دلیل نیست که «سارایوو» و یا یوگسلاوی مقصر است، بلکه کلا و دقیقا مقصر اصلی اروپای غربی است که هنوز قربانی سیاست خارجه‌ای است که بشر را در نظر ندارد و به امپریالیسم بی اساس رایج در قرن19 می اندیشد. آن چه امروزه در سارایوو روی می‌دهد شکست سارایوو، بوسنی و یا یوگسلاوی نیست، بلکه اروپا است که در واقع شکست خورده است. همین اروپای متحد با سیاست مردمی‌اش؛ اروپاست که در مقابل همه دنیا شکست می‌خورد. وحشیگری‌هایی که در بوسنی اتفاق می‌افتد، اگر بدتر نباشد، کما بیش شبیه اتقافاتی است که در رژیم نازی‌ها افتاده است. به رسمیت شناختن کرواسی از جان گشئر وزیر امور خارجه آلمان، که محصول دیدگاه سیاست خارجی امپریالیستی است، شاهدی بر این ماجراست، کرواسی همیشه برای آلمان راه آبی مناسبی به دریا بوده و از سالها پیش (در زمان رژیم نازی) همیشه کرواسی رابطه خوبی با المان داشته است.

متاسفانه راه آلمان را اول ایتالیا، سپس واتیکان و سپس تمام اروپای غربی ادامه دادند. حال می‌بینیم دولت جان میجر در انگلستان چه می‌کند؟ انگلیس هر روز که می‌گذرد، بیشتر ناتوانی خود را در داشتن یک سیاست خارجی مدافع حقوق انسان، از خود نشان می‌دهد. او در اسارت دیدگاه‌های سطحی است که به عنوان یک دیدگاه ژئواستراتژیک به او می‌گوید:
«هر قدر زن و مرد و کودک کشته شوند و اردوگاه‌های اسرا بر پا شود، مهم نیست. مساله مهم این است که جلوی پیشرفت اسلام گرفته شود»

بی معنی است اگر به دولت لرد میجر بگوییم این جا سخن از مذهب و دین نیست، بلکه صحبت از اصالت بشری است. آن‌ها ترجیح می‌دهند مسئولیت وقت کشی را به لرد اون (Owen) بسپارند تا طرح صلح بیهوده و سطحی را به پیش ببرند. این در حالی است که دو روز پیش به ملاقات نویسنده «آیات شیطانی» رفتند. گویی او نویسنده انجیل رهایی بخش آن‌هاست که آن هم به نوبه خود در بیانیه استقلال امریکایی‌ها مورد اهانت قرار گرفته است. چون آن‌ها اعتقاد به احکام الهی دارند و کیفر ابدی را چنان چه در سروده «سان مارکو» آمده است می‌پذیرند.

آقای رئیس جمهور محترم! اجازه دهید در الجزایر انتخابات آزاد برگزار شود و نتیجه آن هر چه باشد، واهمه‌ای نداشته باشید، به تراژدی انسانی که در بوسنی اتفاق می‌افتد، بنگرید که هیچ ربطی به مساله ادیان ندارد با رهبران بزرگ مذهبی جهان مسأله را در میان بگذارید. برای شما آرزوی خیر و سلامتی دارم. خداوند همیشه همراه شما و کشور شما باشد.

با احترام فراوان – ادواردو آنیلی 12 مه

 

جزئیات مرگ مشکوک آنیلی

در ۱۵ نوامبر ۲۰۰۰ (۲۴ آبان ۱۳۷۹) پیکر بی جان ادواردو در بزرگراه تورینو - ساوونا زیر پل «ژنرال فرانکو رومانو» پیدا شد. از آن جا که خودروی او روی پل در بالای محل پیدا شدن پیکرش پارک شده بود، ظاهر قضیه نشان می‌داد که وی از روی پل به پایین پرت شده است و مقامات قضایی علت مرگ او را خودکشی اعلام کردند.

در سال ۲۰۰۹ در ایتالیا کتابی دربارهٔ مرگ ادواردو آنیلی به قلم روزنامه‌نگار و نویسنده ایتالیایی، جیوزپه پوپو، منتشر شد که مرگ ادواردو را قتل دانست، و نوشت: هیچ‌کس وی را ندیده است که از روی پلی که بر روی بزرگراهی که در هر لحظه خودرو‌های فراوانی از روی آن می‌گذرد، به پایین بپرد. ضمناً در آن زمان ادواردو می‌لنگیده‌ است و از عصا استفاده می‌کرد و حداقل دو دقیقه طول می‌کشیده که از دیواره بزرگراه بالا برود و خود را پایین بیندازد، و این احتمال دیده شدن را بالا می‌برد. ضمناً دیده شده که وی کمربند و بند کفشش بسته بوده، با وجودی که از هشتاد متری به پایین پرت شده‌ است. آنچه شک‌ها را بیشتر می‌کند، این است که وی را سریع به خاک سپرده‌اند، بدون این‌که کالبدشکافی انجام دهند. نویسنده کتاب بیان می‌دارد که از سه منبع مختلف اطلاعاتی به دست آمده‌ است که چند هفته پیش از مرگ، از وی خواسته‌اند، سندی را امضا کند که طبق آن از همه حقوق خود در کارخانه فیات در ازای مقادیر فراوانی پول و دارایی دست بردارد، ولی ادواردو آن را نپذیرفته‌ است.

برخی رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی با اتکا به این دلیل که با مرگ ادواردو ثروت خانواده آنیلی به خانواده الکان تعلق پیدا کرد و صحبت‌های خود ادواردو آنیلی، هر گونه احتمال خودکشی ادوارد را رد کرده‌اند و مرگ او را ناشی از یک توطئهٔ صهیونیستی برای ترور ادواردو می‌دانند.

به نقل از کوریره در آخرین روز‌های دسامبر ۲۰۰۰ نیز چهار مستندساز ایرانی که برای تحقیق بیشتر و ساخت مستندی دربارهٔ ادواردو در ایتالیا حضور داشتند در حالی که در حوالی واتیکان به فیلمبرداری مشغول بودند توسط نیرو‌های امنیتی شهر رم دستگیر شدند و پس از دو روز بازداشت به سفارت ایران تحویل داده شده و ملزم به بازگشت به ایران شدند و برخی طیف‌ها این حرکت را، عدم پذیرش دولت ایتالیا دربارهٔ صورت گرفتن تحقیقات در این زمینه می‌دانند. پس از مرگ وی تمامی اسناد و شواهد مربوط به فعالیت‌ها و زندگی وی جز بعضی اسناد که محرمانه ماند جمع‌آوری و فیلم مستندی که توسط وی ساخته شده بود و در آرشیو کانال یک ایتالیا بود، از آرشیو این کانال خارج شد.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۷
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳۸
مرغ همسایه همیشه غاز هست متاسفانه ما همیشه سنگ یک خارجی را که تازه مسلمان شده به سینه میزنیم بحثم فقط انیلی نیست موارد زیاد هست اما در کشور خودمان بنده خودم در غرب کشور دارم میبینم کسانی را که از فرق اسلامی هستند چند نسل پیششان اهل تسنن بوده است و الان به مذهب شیعه گرویده اند اما متاسفانه همواره مورد سرزنش و حمله دیگران قرار می گیرند و پذیرفته نمی شوند این بیچاره ها از انجا رانده و از این جا مانده می شوند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
لطفا تعداد ایرانیهای که از مذهب شیعه به دیگر مذاهب هم تغییر مذهب می دهند هم ذکر کنید من همیشه چند صد نفرشونو در آتن پایتخت یونان دم در سفارت واتیکان میبینم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
سالیانه میلیونها جوان مسلمان شیعه و تحصیلکرده و پاک که با پول حلال خانواده شان تربیت شده اند

بر اثر بیکاری و تبعیض و ناکارامدی های متعدد مسولان کشور که بخاطر شعارهای پر هزینه و تنش آفرینی و دشمن تراشی ، کشور را گرفتار کرده اند

گرفتار بیکاری و فقر و افسردگی و اعتیاد و فرار و مهاجرت و بعضا خودکشی می شوند

چرا باید میلیونها جوان خودمان را کنار گذاشته و بدنبال
قاتل یک جوان ایتالیایی تازه شیعه شده بگردیم ؟
روحش قرین رحمت الهی ....خداوند رحمتش کند شهید ادواردو آنیلی خوشا به حالش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۶
اگر در ایتالیا به دنبال قاتل بروسلی نگردیم
فردا در تهران به دنبالمان میآید
استدلال بعضی دوستان
خدایا داد همه مظلومان عالم را از ظالمین بستان. آمین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
این دعای بدی هست که یک عده منفی دادند؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
جوانان شیعه مادر زاد خودمان را رها کردند

و برای شیعه سازی در کشور های امریکای جنوبی و افریقایی

سالیانه هزلران میلیارد تومان از بیت المال مردم گرفتار شده و بدون اجازه شان هزینه می کنند
بی خیال بابا ! یه چیز تازه بگید ! این رو 40 بار تلوزیون پخش کرده قبلا !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
و هر بار هم جنابعالی از فرد ناراحتی تلوزیون را خاموش می کنی
از سرنوشت مبهم مردم ایران بنویسید . ممنون
پاسخ ها
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
سرنوشت مردم ایران مبهم نیست. اتفاقا خیلی هم شفافه. با سرعت نور به سمت اعماق چاه سیاهی و بدبختی...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
احسنت
یعنی الان مشکل ما کشف علت مرگ ایشونه؟
پاسخ ها
رضا
| United States of America |
۱۸:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
بله . کشف حقیقت.و آشکار کردن معمای قتل هر انسان مشکل انسانی و وجدانی است.البته فقط مشکل آنسانهای با وجدان و باشرف.
دین رو این مرد شناخت . اگر دنیا رو می خواست عین پادشاه زندگی می کرد اما آزاده و حق طلب بود .
روحش شاد
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
دقیقا چون بچه پولدار بود وقت داشت به معنویاتش هم برسه !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
در پاسخ به علی. خیلی از همین پولدارهای خودمون اصلا نمی‌دونم دین و ایمان چیه
بی خیال. کلی شیعه دارن توی ایران از فقر و مشکلات احتماعی خودکشی می کنن. اونوقت نگران یک نفر تو ایتالیا هستید که چهل بار تلویزیون در موردش حرف زده.
خدا وکیلی سرنوشت ما مبهم نیست؟
پاسخ ها
رضا
| United States of America |
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
اگه بجای اینکه فقط بگید .ما رو نفت خوابیدیم و پول مفت طلب کنید. با امید بخدا کمر همت ببندید قطعا آینده مبهم نیست.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۵
اونهایی که منفی دادند سرنوشتشون مبهم نیست؟
ایبشون اگر به جای ماندن در ایتالیا به ایران یا افغانستان یا عربستان مهد اسلام می آمد و در بین مسلمانان و تحت حکومت اسلام زندگی میکرد و اسلام را عمیق تر درک میکرد و در امنیت میبود و دشمنان هم نمی توانستند شهیدش کنند
مستندی درباره ایشان تهیه و یک بار از تلویزیون پخش شد. در این مستند به سندی اشاره می شد که در وزارت خارجه ایران تهیه و تشرف آنیلی به اسلام ثبت شده بود اما ظاهرا بعد از گذشت چندین سال، هنوز کسی نتوانسته این سند را پیدا کند.
به قیمت ها نظری بیاندازید، آن وقت خواهید گفت: شهدای واقعی مردم گرسنه ایران هستند. دادخواهی راجع به شهید آنیلی را بگذارید به عهده ملت شهید پرور ایتالیا خصوصا بازماندگان شهید آنیلی که می توانتد زبده ترین وکلای دنیا را استخدام کنتد و اسرائیل غاصب را به پای میز محاکمه بکشانند. اینقدر برای خودتان مسئولیت خلق نکنید. بسه دیگه
ای بابا همه مشکلات حل شده فقط این ادم منده
بابا ول کنید دیگه بعد از سی و اندی سال. شیره این خبر رو دیگه تا ته کشیدید هی هر سال تکرار می کنید.
من این شهید را بسیار دوست دارم. ایتالیایی ها باید به خود افتخار کنند ، مگر می شود یک فرد تا این حد آزاده باشد؟ و اینطور مظلومانه در قبرستان مسیحی دفن شود. بحث سر شیعه و سنی و مسیحی و ... نیست این شهید بلند مرتبه دین حنیف را انتخاب کرد و به همین خاطر اینقدر دوست داشتنی است. من شنیدم امام پیشانی این شهید عزیز را بوسید، خوش به حالش.اگر ایتالیایی ها بدانند چه گوهری را صهیونیست ها از آنها گرفتند تا ابد با اینها دشمنی خواهند کرد. ادواردو بزرگ زندگی کرد و بزرگ شهید شد. درود بر این سبک زندگی .
اگر الان زنده بود و یک سری به ایران میزد نه تنها از شیعه شدن و مسلمان شدن پشیمان می شد که حتی خدا را هم قبول نداشت
ما مسلمان ایرانی از گرسنه ای داریم می میریم و هیکس پروایی ندارد اما برای یک خارجی سر میشکنیم
نگاهی به روزنامه های آلمانی (ولت، زوددویچه سایتونگ، اشپیگل ...) و انگلیسی (گاردین، ایندپندنت، آیریش تایمز، ...) در نوامبر ۲۰۰۰ انداختم، همه به خودکشی اشاره میکنند. شگفت آور اینکه حتی به تغییر دینش کوچکترین اشاره ای نمیکنند ولی همه در اینباه نوشتند که او در سال ۱۹۹۰ در فرودگاه کنیا به جرم داشتن هروئین دستگیر شد. تنها تارنمای timenote بیوگرافی کوتاهی از او ارائه میدهد و به نقل از ژورنالیستی به نام Giuseppe Puppo که در کتابش «هشتاد متر رمز و راز» به نکات مبهم در رابطه با مرگ ادواردو پرداخته است که در آن با مصاحبه ها و شهادت های منتشر نشده به تحقیق درباره مرگ ادواردو پرداخته است. جوزپه پوپو برخی از نکات را ناهماهنگ و عجیب و غریب می داند: غیبت محافظان ادواردو. فاصله دو ساعتی بین خروج از خانه و رسیدن به پل فوسانو. دوربین های ادواردو که تصاویر آنها هرگز دیده نشده است. ترافیک مکالمات در دو تلفن؛ غیبت کامل شاهدان در امتداد یک جاده که حداقل 8 اتومبیل در دقیقه در آن زمان عبور می کردند و فقدان اثر انگشت روی اتومبیل. دفن شتابزده بدون کالبد شکافی این واقعیت که هرگز کالبد شکافی بر روی جسد وی انجام نشد و این حادثه با عجله "خودکشی" اعلام شد نیز بر این جنجال دامن می زند. دکتر مارکو باوا تحقیقات مستقلی در مورد کل حادثه انجام داد و نامه ای به تاریخ اوت 2001 به بالاترین مقام قانونی نوشت که در آن ایرادات متعدد نظریه "خودکشی" را برجسته کرد. تلاش او در ارائه دیدگاه دیگر از این واقعه بی نتیجه ماند، احتمالاً به دلیل نفوذ مالی و سیاسی فراوان خانواده Agnelli بر ساختار ایتالیا.
این تارنما در پایان نیز بدان اشاره میکند که
یک فیلم مستند ایرانی در سال 2001 ادعا کرد که ادواردو قربانی توطئه صهیونیست ها برای جلوگیری از ریاست یک مسلمان به فیات شده است. کوریره دلا سرا نوشت که پس از مرگ ادواردو، «بنیادگرایان در ایران تصمیم گرفتند اسطوره بسازند» و یک گروه تلویزیونی ایرانی برای ساخت یک مستند در سال بعد به ایتالیا آمدند. در سال 1382 این مستند توسط فارس پخش شد. به گزارش کوریره دلا سرا، این داستان همچنین در موزه شهدای اسلام در دانشگاه امام صادق ایران، که حاوی ضریح پرتره ای است که به ادواردو تقدیم شده است، نگهداری می شود.
عجب. پسر سلطان شراب؟؟؟
خدا ادواردو انیلی را رحمت کند
ایشان با شناخت کامل اسلام را پذیرفتندبا وجود اینکه تریاردرد بودند صهیونیست ایشان شناخته بود وامانش نداد بحق اگر زنده بود وضعیت برای همه مسلمانان خیلی بهتر بود روحش شاد ویادش گرامی وبا ائمه اطهار مشهور باد.
خب که چی ؟؟؟؟
بس کنید این داستان سرایی ها را ، خجالت بکشید ! ۸۵ میلیون ایرانی مسلمان شیعه اثنی عشری سرنوشت شان مشخص نیست و امیدی به زندگی و آینده در کشور خودشان ندارند ، شما دنبال قاتل بروسلی هستید !
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی