سقوط آزاد طلا در بازارهای جهانی

در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گران‌بها، قیمت طلا ۱۵.۱ دلار کاهش یافت.
کد خبر: ۱۰۸۷۲۵۶
| |
15087 بازدید
|
۱
سقوط آزاد طلا در بازارهای جهانی

به گزارش تابناک؛ فارس به نقل از کیتکو نوشت: در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانب‌ها هر اونس طلا با ۱۵.۱ دلار کاهش در قیمت نسبت به دیروز ۱۸۴۶.۸ دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شد.

این قیمت نسبت به یک ماه پیش ۵۴ دلار بالاتر اما نسبت به یک‌سال پیش ۳۰ دلار پایین‌تر بوده است.

قیمت دیگر فلزات بازار هم امروز منفی بود به‌گونه‌ای که نقره ۳۹ سنت کاهش در قیمت را تجربه کرد و هم اکنون ۲۴.۸۶ دلار در هر اونس خرید و فروش می‌شود.

پلاتین و پالادیوم هم به ترتیب ۱۶ و ۲۵ دلار افت قیمت داشت و ۱۰۶۸ و ۱۹۷۷ دلار در هر اونس معامله شدند.

کاهش 15 دلاری بهای طلا

به گزارش نزدک، دلیل کاهش امروز قیمت طلا در بازار جهانی افزایش ارزش دلار در بازار ارز بوده اما باوجود افت امروز پیش‌بینی می‌شود که طلا این هفته را با بهترین عملکرد در ۶ ماه گذشته تمام کند.

دلیل این مسأله هم این است که نگرانی‌ها نسبت به افزایش تورم در آمریکا و دیگر اقتصادهای جهان باعث شده تا بسیاری برای حفظ ارزش دارایی‌های خود به سمت طلا آمده و قیمت آن را بالا ببرند.

گفته می‌شود طی ماه گذشته تورم یک‌ساله آمریکا به بالاترین میزان ۳۰ سال گذشته رسیده و این مسأله موجب افزایش نرخ طلا شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
بهتره یه سایت خبری که ادعای حرفه ای بودن داره معنی سقوط آزاد رو بدونه و بکار ببره....
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت