صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
در فدراسيون بوكس ايران چه مي‌گذرد؟

تورنمنتي كه بدون مبارزه مدال داد‌ند!

نكته‌ ديگري كه به نظر مي‌رسد، مسئولان فدراسيون ايران غير از مدال‌ها و ارزش آن‌ها بايد پاسخگو باشند، تعداد تيم‌ها و بوكسورهاي حاضر در رقابت‌هاست. اينكه چرا در ميان 13 تيمي كه در مسابقات حاضر بودند، بوكسوري غير از روسيه و ايران به فينال رقابت‌ها راه نيافته است! آيا واقعا 13 تيم كامل از 12 كشور در اين رقابت‌ها حضور داشته‌اند؟
کد خبر: ۱۰۸۶۸۲
| |
2216 بازدید

تيم‌ ملي بوكس بزرگسالان ايران با كسب يك مدال طلا و سه مدال برنز به كار خود در تورنمنت روسيه پايان داد، تورنمنتي كه در برخي از اوزان‌اش بوكسور مسابقه نداده، صاحب مدال شده است.

به گزارش ايسنا، بر اساس اعلام و تاييد فدراسيون بوكس ايران ظاهرا در اين رقابت‌ها 69 بوكسور در قالب 13 تيم از 12 كشور در مسكو با هم رقابت كرد‌ه‌ا‌ند كه تيم ملي بزرگسالان ايران نيز با هشت نماينده در اين رقابت‌ها حاضر بود و يك مدال طلا و سه مدال برنز كسب كرده است.

شايد در نگاه اول كسب يك مدال طلا و سه برنز از هشت نماينده نتيجه خوبي به نظر آيد اما با نگاهي دقيق‌تر و بررسي شرايط اوزان مختلف درخواهيم يافت كه اين مدال‌ها ارزش چنداني هم ندارند.

به گزارش ايسنا،‌ در وزن منفي 91 كيلوگرم علي مظاهري طلا گرفت. او تنها با سه مبارزه مدال طلا را بر گردن آويخت. مظاهري در دور اول نماينده ازبكستان را 8 بر 5 شكست داد و به جمع چهار نفر پاياني رسيد. مظاهري كه با تنها يك پيروزي مدال برنز را قطعي كرده بود در مرحله‌ي نيمه نهايي بوكسور روس را 8 بر 4 شكست داد و به فينال رفت. در ديدار پاياني هم ديگر بوكسور روس را با همين نتيجه از پيش رو برداشت و طلا گرفت.

در وزن 54 كيلوگرم هم عمران اكبري در ديدار اول خود 12 بر 6 بوكسوري نه چندان معروف از مغولستان را شكست داد و مدال برنزش را قطعي كرد. او در مرحله نيمه نهايي با ارائه مبارزه‌اي ضعيف 13 بر 2 مغلوب نماينده تايلند شد.

در وزن 75 كيلوگرم نيز محمد ستارپور در دور اول 12 بر 2 نماينده استوني را شكست داد و در مرحله نيمه نهايي 7 بر 6 مغلوب نماينده قزاقستان شد تا به مدال برنز دست يابد.

بر اساس اين گزارش؛ اوج بي ارزش بودن مدال‌ اين رقابت‌ها در وزن مثبت 91 كيلوگرم نمايان شده است، جايي كه در همان روز قرعه‌كشي و زماني كه "روح‌الله حسيني" با قرعه استراحت رو به رو شده بود نماينده ايران بدون حتي انجام يك مبارزه برنزش قطعي شد. يعني اگر هر كس ديگري هم دراين وزن شركت كرده بود، صاحب اين مدال برنز مي‌شد.

جالب‌تر اين كه "حسيني" در دور دوم 12 بر 7 مغلوب نماينده روسيه شده و به همان گردن‌آويز باد آورده‌ي برنزي قناعت كرد!

اين‌ها عملكردهاي خوب بوكسورهاي ايران بود. حال در نظر بگيريد كه چهار بوكسور ايران در همان دور نخست با شكست برابر حريفان خود از دور رقابت‌هاي حذف شده‌اند. در وزن 60 كيلوگرم محمد موميوند، در وزن 69 سجاد محرابي و در وزن 81 كيلوگرم محمد شوريان مقابل بوكسورهاي روسيه شكست خوردند و حذف شدند. در وزن 64 كيلوگرم هومن كرمي در راند اول مبارزه‌اش با حريف روس ابرويش شكافت و مبارزه نكرد تا حذف شود.

سوال مهم‌ اين است كه روسيه با دو تيم در اين رقابت‌ها شركت كرد، آيا اين دو تيم بازيكنان ملي‌پوش روسي بوده‌اند يا اينكه تيم‌هاي منتخب مسكو تحت نام تيم ملي روسيه در اين رقابت‌ها شركت كرد‌ه بودند!

نكته‌ ديگري كه به نظر مي‌رسد، مسئولان فدراسيون ايران غير از مدال‌ها و ارزش آن‌ها بايد پاسخگو باشند، تعداد تيم‌ها و بوكسورهاي حاضر در رقابت‌هاست. اينكه چرا در ميان 13 تيمي كه در مسابقات حاضر بودند، بوكسوري غير از روسيه و ايران به فينال رقابت‌ها راه نيافته است! آيا واقعا 13 تيم كامل از 12 كشور در اين رقابت‌ها حضور داشته‌اند؟

با در نظر گرفتن مدال‌هاي كسب شده و شرايط مبارزه‌ها كه بارفني چنداني نداشته است، رفتن به اين تورنمنت چه ضرورتي آن هم در جهت آماده‌سازي تيم ملي براي اعزام به گونگجو مي‌توانسته داشته باشد؟ اعزام تيم ملي به يك تورنمنت اصولا بر اساس چه ضابطه‌هايي برنامه‌ريزي مي‌شود؟ در فدراسيون بوكس چه مي‌گذرد و چه كسي برنامه‌ي حضور تيم ملي ايران را در رقابت‌هايي اينچنيني را برنامه‌ريزي كرده و آيا اصولا اعزام تيم ملي با هزينه‌هاي فراوانش به رقابت‌هايي در اين سطح برگزاري مثمر ثمر خواهد بود؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...