ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پیرزن جیب بر دستگیر شد

کد خبر: ۱۰۸۵۳۳۸
| |
5732 بازدید

رئیس پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران از دستگیری زن ۶۵ ساله‌ای خبر داد که در بهشت زهرا جیب بری می‌کرد.

به گزارش مهر، سرهنگ کارآگاه وحید ذاکری افزود: با وقوع چند فقره جیب بری مشابه در بهشت زهرا بررسی موضوع در اختیار تیمی از کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

وی با اشاره به این که با تجمیع پرونده مشخص شد که سرقت‌ها در محدوده غسالخانه و قطعات جدید بهشت زهرا اتفاق افتاده است، افزود: گشت زنی‌های هدفمند آغاز و کارآگاهان موفق شدند پیرزنی ۶۵ ساله را هنگام جیب بری دستگیر کنند.

رئیس پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران ابراز کرد: متهم پس از انتقال به پایگاه دهم این پلیس به ۴۰ فقره سرقت در بهشت زهرا با توجه به ازدحام جمعیت اعتراف کرد.

این مقام انتظامی افزود: تحقیقات پلیسی برای کشف اموال مسروقه و شناسایی مالخران ادامه دارد و متهم برای اخذ دستور قضایی به دادسرا معرفی شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار