میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
با خریدهای خارجی باکیفیت مجیدی و آجورلو؛

آرمان در استقلال هم به لیست مازاد رفت؟

کد خبر: ۱۰۸۵۱۱۱
| |
5690 بازدید

آرمان رمضانی بعد از جدایی از پرسپولیس به عنوان بازیکن آزاد راهی استقلال شد و توانست در این تیم شرایطی بهتر از زمان بازی کردن در جمع سرخ‌های پایتخت به دست بیاورد.

به گزارش تابناک ورزشی، با این همه به نوشته میدان نیوز در روزهای اخیر این شایعه مطرح شده که رمضانی به دلیل تراکم زیاد مهاجمان در استقلال در لیست مازاد این تیم قرار گرفته و احتمالا باید راهی تیم دیگری شود.

با وجود اینکه فرهاد مجیدی علاقه زیادی به سبک بازی رمضانی دارد اما در مقابل این شایعات فعلا واکنشی نشان نداده اما از درون استقلال خبر می‌رسد احتمالا آرمان در این تیم ماندنی خواهد شد.

مجیدی فعلا علاقه‌ای به جدایی رمضانی حتی به صورت قرضی ندارد و در شرایط فعلی شاید با وجود حضور مهاجمان زیاد در استقلال، به رمضانی بازی هم برسد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات