دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۲۴ ساعت

کد خبر: ۱۰۸۲۶۶۷
| |
4750 بازدید

متهمی که در جریان یک نزاع مسلحانه مرتکب قتل شده بود، در کمتر از ۲۴ ساعت توسط نیروهای پلیس آگاهی عنبر آباد دستگیر شد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی شهرستان «عنبرآباد» در تشریح این خبر گفت: به دنبال تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی‌بر وقوع یک فقره نزاع و درگیری مسلحانه منجر به قتل در یکی از روستاهای شهرستان عنبرآباد، دستگیری قاتل در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

سرهنگ رضا فیروزبخت افزود: نیروهای پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی قاتل،در عملیاتی منسجم، متهم را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

وی افزود: متهم پس از انتقال به مقر پلیس، در بازجویی‌های انجام‌شده به جرم خود اعتراف و انگیزه قتل را اختلافات قبلی با مقتول ذکر کرد.

این مسئول انتظامی با تاکید بر این که پدیده نزاع و درگیری در جامعه از آن دست آسیب‌هایی است که با ایجاد اخلال در روابط اجتماعی،فضایی آکنده از بغض،کینه و دشمنی را در میان افراد به وجود می‌آورد، تصریح کرد:بیشتر کسانی که دچار نزاع می‌شوند و توانایی کنترل خشم ندارند شاید حتی به فکرشان نرسد با آسیبی که به فرد مقابل می‌زنند،ممکن است مرتکب قتل و جرح عمد شوند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت