ارتش سعودی ۲۴ بار استان مأرب یمن را بمباران کرد

پایگاه خبری «المسیره» روز دوشنبه(امروز) در گزارشی نوشت که جنگنده‌های سعودی ۲۱ مرتبه شهرستان «العبدیه» و ۲ مرتبه شهرستان«جوبه» و یکبار هم شهرستان «قانیه» در استان مأرب را بمباران کرده‌اند.
کد خبر: ۱۰۸۱۴۵۲
| |
4134 بازدید
ارتش سعودی ۲۴ بار استان مأرب یمن را بمباران کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ به گفته منابع یمنی با وجود اعلام آتش‌بس در پی توافق الحدیده، اما نقض توافق به صورت روزانه ادامه دارد و در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴۰ بار نقض آتش‌بس شده است.

این در حالی است که شب گذشته ائتلاف سعودی اعلام کرد که به منظور جلوگیری از پیشروی نیروهای ارتش یمن، در طول ۴ روز گذشته ۱۱۸ مرتبه شهرستان «العبدیه» را مورد هدف قرار داده‌ است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت