ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا با تداوم شهرک‌سازی‌ها اسرائیل مخالف است

همزمان با وعده نخست وزیر اسرائیل مبنی بر عدم توقف شهرک‌سازی‌ها در فلسطین اشغالی، دولت ایالات متحده آشکارا مخالفت خود را با اینگونه فعالیت‌های یکجانبه رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد.
کد خبر: ۱۰۸۱۰۹۳
| |
3874 بازدید
آمریکا با تداوم شهرک‌سازی‌ها اسرائیل مخالف است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از روزنامه جروزالم پست، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده روز شنبه به وقت محلی در شهر واشنگتن و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا واشنگتن بر «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای توقف این شهرک‌سازی‌ها فشار می‌آورد یا خیر، گفت که دولت «جو بایدن» آشکارا با فعالیت‌های یکجانبه شهرک‌سازی‌ها مخالفت کرده است.

پرایس در این باره گفت: «ببینید، من بسنده می‌کنم به گفتن این نکته که ما موضع خود را بسیار روشن بیان کرده‌ایم و زمانی که بحث اقدام یکجانبه ای مثل شهرک سازی مطرح می‌شود، ما بسیار شفاف صحبت کرده ایم».

پرایس روز پنج شنبه نیز موضع ایالات متحده در مورد شهرک‌سازی‌ها در فلسطین اشغالی را بیان کرده بود و تأکید کرد که هیچ تردیدی در مورد آن وجود ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین افزود: «ما بر این باور هستیم که برای همه طرف‌ها ضروری است از اقدامات یک جانبه‌ای که باعث تشدید تنش ها و تضعیف تلاش‌ها در مسیر دستیابی به راهکار دو دولتی می‌شود، پرهیز کنند».

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟