صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لو رفتن راز لو

حتی اگر چنین باشد هم لوی بلندپرواز بیمی از این فینال زودرس نخواهد داشت. تیم او تا اینجا 2 فینال زودرس را با نتایج یکطرفه 4 بر یک و 4 برصفر مقابل 2 مدعی قهرماني، انگلستان و آرژانتین با سربلندی پشت‌سر گذاشته است. سرمربی جوان آلمان به بیلد می‌گوید:«تحلیل‌های ما کاملا شفاف بودند. ما فقط با یک بازی هجومی و سخت کردن زندگی بر دیگر تیم‌ها می‌توانستیم جام‌جهانی را ببریم.
کد خبر: ۱۰۷۹۷۷
| |
5081 بازدید

«یوآخیم‌لو» نتوانست تا پایان جام نوزدهم اسرارش را حفظ کند. در روزهایی‌که پس از توفان‌های پیاپی ژرمن‌ها مقابل رقبای تاریخی‌شان در یک‌هشتم و یک‌چهارم نهایی آفریقای‌جنوبی 2010، همه از آلمان شگفت‌انگیز صحبت می‌کنند، معلوم نیست چرا سرمربی آلمان افکار نبوغ‌آمیزش در زمینه طرح و برنامه تاکتیکی برای مسابقات را پیش از رویارویی سرنوشت‌ساز نیمه‌نهایی مقابل ماتادورها، به‌طور عمومی فاش می‌کند، اینطور به نظر می‌رسد که «لو» دارد اسرارش را لو می‌دهد اما شاید هم او با گفتن این رازها قصد دارد متد نوینش در تقسیم‌بندی فضاهای زمین را به رخ مربی مسن حریف، ويسنته دل‌بوسکه باشد و اسپانیایی‌ها را مرعوب ماشین جنگی مدرن ژرمن‌ها کند.

به نوشته وطن امروز؛ «یوآخیم‌لو» فردای پیروزی شگفت‌انگیز 4 بر صفر تیمش بر آرژانتین مارادونا با روزنامه «بیلد» پرتیراژترین روزنامه کشورش گفت‌وگویی اختصاصی ترتیب می‌دهد و در آن مسیر ژرمن‌ها در جاده قهرمانی این جام‌جهانی را 4 سال پس از شکست آنها در نیمه‌نهایی جام خانگی 2006، آن هم مقابل یک ایتالیای دفاعی، کاملا بلندپرواز توصیف می‌کند.

آلمان از نظر آماری هجومی‌ترین تیم در آفریقای‌جنوبی بوده که در 3 مسابقه مقابل 3 تیم دشوار استرالیا، انگلستان و آرژانتین به هر یک 4 گل زده است و در مجموع با 13 گل‌زده و تنها 2 گل خورده به نبرد اسپانیا در یک‌قدمی فینال پامی‌گذارد. اگرچه برخلاف باور عمومی نه اسپانیا و نه آلمان هیچ یک لقب تیم‌های شکست‌‌ناپذیر جام نوزدهم را تا این مرحله یدک نمی‌کشند و در واقع این لقب به‌طور مشترک به 2 تیم کمتر مورد توجه قرار گرفته نیمه‌نهایی یعنی هلند و اروگوئه تعلق داشت که نبردشان یک پای دیگر فینال را تعیین می‌کرد اما بی‌تردید آلمان و اسپانیا رویکردی هجومی‌تر و تماشاگرپسند‌تر نسبت به آن 2 تیم دارند، البته پس از حذف فرانسه در گروهی که اروگوئه صدرنشینش بود و قربانی شدن برزیل مدعی توسط هلند، دیگر نمی‌توان این 2 تیم را دست‌کم گرفت و به صورت یکطرفه آلمان ـ اسپانیا را فینال زودرس رقابت‌ها نام نهاد.

اما حتی اگر چنین باشد هم لوی بلندپرواز بیمی از این فینال زودرس نخواهد داشت. تیم او تا اینجا 2 فینال زودرس را با نتایج یکطرفه 4 بر یک و 4 برصفر مقابل 2 مدعی قهرماني، انگلستان و آرژانتین با سربلندی پشت‌سر گذاشته است. سرمربی جوان آلمان به بیلد می‌گوید:«تحلیل‌های ما کاملا شفاف بودند. ما فقط با یک بازی هجومی و سخت کردن زندگی بر دیگر تیم‌ها می‌توانستیم جام‌جهانی را ببریم.

روشی که در سال 2006 ایتالیا با آن در کشور ما قهرمان شد، یعنی دفاع کردن و درنهایت بردن به لطف یک گل، دیگر تکرار نخواهد شد. این روزها شما دیگر نمی‌توانید با آن فوتبال به جایی برسید. ایتالیا، فرانسه و انگلستان (همراه با کاپلو) درگیر همان ذهنیت‌های دفاعی بودند که حذف شدند. ما برای تمام جام‌جهانی تا فینال برنامه‌ریزی کرده‌ایم». تاکتیک‌های «لو» حالا شهرتی جهانی پیدا کرده‌ است و در گوشه و کنار جهان خیلی‌ها هستند که می‌خواهند از اسرار تاکتیکی او سر درآورند. او 2 قانون طلایی را برای بازی تیمش وضع کرده است.

«لو» زمین را به 18 مستطیل هم‌اندازه فرضی تقسیم و هر بازیکن را مسؤول پوشش دادن چند تا از آنها می‌کند، خب، تا اینجای کار باید به «جلال چراغپور» کارشناس کم‌پیدای برنامه «یک جهان – یک جام» تبریک گفت چون او پیش از فاش‌گویی «لو»، پی به این قانون طلایی برده بود. مغز جدید فوتبال ژرمن‌ها در این باره توضیح می‌دهد: «این تقسیم‌بندی‌ها در زمین در ارتباط با دستورات هستند. این مهم‌ترین وضعیت برای یک فوتبال خوب است. بازیکنان باید جایشان را در ساختار اساسی تیم بدانند پس هیچ‌کس نباید فکر کند که می‌تواند تمام زمین را بدود بلکه هر کسی فقط همیشه باید مستطیل‌های خاص خودش را پوشش دهد».

لو همچنین از بازیکنانش توقع دارد به صورت مداوم در جست‌وجوی فضاهای خالی باشند تا در دفاع آنها را پوشش دهند و در هنگام حمله به داخل آنها بخزند: «دوست دارم بازیکنان را مدام در حال رفتن به فضا و طلب کردن توپ ببینم. این کار بازی را سیال‌تر و پویاتر مي‌کند. می‌دانستم که بعضی از بازیکنانمان مثل اوزیل، پولدی (پودولسکی)، مولر و کروس واقعا عالی هستند ولی به بازیکنان گفتم اگر شما در گوشه و کنار زمین حرکت نکنید، حتی نمی‌توانید از پس تیمی مثل کانادا برآیید. پس از آن روز این به قانون طلایی ما تبدیل شد و هر روز به صورت تئوری و عملی آن را تمرین می‌کنیم.» و در پایان «یوآخیم» به اصل همیشگی فوتبال ژرمن‌ها اشاره می‌کند تا ثابت کند آنها در مسیر باشکوه گذشتگانشان گام برمی‌دارند: «تیم ما در هنر ساده بازی کردن به درجه استادی رسیده است. ما جلسات تمرینی‌اي داشته‌ایم که گاهی در آنها فوتبال به اوج تکامل می‌رسد».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟