صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزینه های سرمربیگری استقلال

وی ضمن اظهار ناراحتی از شرایط فعلی استقلال که منجر به استعفای فیروز کریمی شد گفت: چند مربی داخلی و خارجی به خصوص پیشکسوتان استقلال مد نظر باشگاه هستند که مهمترین آنها امیر قلعه نوعی ، پرویز مظلومی و مصطفی دنیزلی هستند
کد خبر: ۱۰۷۹۶
| |
13589 بازدید

باشگاه استقلال تهران اعلام کرد: امیر قلعه نوعی ، پرویز مظلومی و مصطفی دنیزلی گزینه های جانشینی فیروز کریمی در سمت سرمربیگری این تیم هستند.

علی فتح اله زاده مدیرعامل استقلال در گفتگو با شبكه خبر اعلام کرد: سرمربی جدید تیم استقلال به زودی از بین مربیان داخلی یا خارجی مورد نظر این باشگاه معرفی خواهد شد.

وی ضمن اظهار ناراحتی از شرایط فعلی استقلال که منجر به استعفای فیروز کریمی شد گفت: چند مربی داخلی و خارجی به خصوص پیشکسوتان استقلال مد نظر باشگاه هستند که مهمترین آنها امیر قلعه نوعی ، پرویز مظلومی و مصطفی دنیزلی هستند

فتح اله زاده افزود : اگرچه شرایط فعلی وضعیت دشواری را به وجود آورده و حتی می تواند به مشکلات قبلی تیم دامن بزند اما استقلال تیم بزرگی است و بارها از شرایط بسیار دشوارتر نیز با موفقیت عبور کرده و امیدوارم با کمک دوستداران استقلال هرچه زودتر این مشکل حل شود .

وی افزود : فیروز کریمی با تمام وجود برای موفقیت تیم تلاش کرد و در تمرینات نیز بازیکنان هیچ مشکلی نداشتند به همین دلیل معتقدم عدم نتیجه گیری مطلوب استقلال ربطی به مسائل فنی ندارد و شخصا از عملکرد کریمی رضایت دارم و اگر خود او مایل بود ما حاضر به تمدید قرارداد وی بودیم اما با توجه به توضیحاتی که در استعفانامه اش مطرح کرده چاره ای جز این که با جدایی او موافقت کنیم نداشتیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص وضعیت فعلی تیم گفت : فعلا تا تعیین سرمربی جدید صادق ورمزیار و علی منصوریان تیم را هدایت می کنند .

استقلال مدعی اصلی جام حذفی است و قصد داریم با قهرمانی در این جام فصل را به پایان ببریم و با برنامه ریزی و ایجاد تغییرات لازم برای فصل بعد تیمی با اقتدار بسازیم.

فیروز کریمی در هفته های پایانی نیم فصل اول لیگ برتر از استقلال اهواز به تهران منتقل شد اما با محقق نشدن وعده های او مبنی بر قهرمان کردن استقلال در نیم فصل دوم و قرار گرفتن این تیم در رده دهم جدول ، دیروز از سمت خود کناره گیری کرد

به نظر می رسد با توجه به تمایل مسئولان تیم های مس و ابومسلم به تمدید قرارداد امیر قلعه نوعی و پرویز مظلومی و کارنامه ناموفق دنیزلی در تیم های بزرگ ایرانی ، شخص دیگری به عنوان جانشین کریمی انتخاب شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Canada
|
۰۵:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۲۸
با سلام
بهتر است ابتدا به جای بازیکنان و مربی حرفه ای مدیران حرفه ای در ورزش بالاخص فوتبال داشته باشیم. تعیین 3 نفر سرمربی برای یک فصل نشان از عدم مدیریت حرفه ای است.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟