میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش نفتالی بنت به نشست اربیل

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نشستی که روز جمعه با حضور بیش از ۳۰۰ شخصیت عراقی در اقلیم کردستان عراق برگزار شد، استقبال کرد.
کد خبر: ۱۰۷۸۵۱۹
| |
6537 بازدید
|
۲
واکنش نفتالی بنت به نشست اربیل

 

به گزارش تابناک، ایسنا به نقل از شبکه الحره نوشت: نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: این فراخوان از سمت مردم است نه دولت و این کنفرانس اقدامی در به رسمیت شناختن ظلم و بی‌عدالتی تاریخی در حق یهودیان عراقی است.

روزنامه «تایمز اسرائیل» به نقل از بنت نوشت، صدها تن از شخصیت‌های عراقی اعم از سنی و شیعه گرد هم آمدند و خواستار سازش با "اسرائیل"‌ شدند.

نفتالی بنت مدعی شد: اسرائیل با دراز کردن دست خود به صلح پاسخ می‌دهد.

در این نشست که در شهر اربیل برگزار شد، شرکت کنندگان در این نشست خواستار پیوستن کشورشان به توافق ابراهیم و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و لغو ممنوعیت روابط مدنی بین عراقی‌ها و اسرائیلی‌ها شدند.

در همین راستا، دولت عراق مخالفت قاطع خود را با این نشست اعلام و آن را «غیرقانونی» توصیف کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۴
اسرائيل و صلح !!!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۴
احتمال قریب به یقین در پشت پرده این نشست هم کردها هستند که به عنوای بازوی اسراییل در منطقه عمل می کنند.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت