دستگیری سارق اماکن خصوصی در آق قلا

جانشین فرمانده انتظامي آق قلا از دستگیری سارق اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۷۸۰۱۱
| |
8162 بازدید
دستگیری سارق اماکن خصوصی در آق قلا


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ محمد زنگانه جانشین فرمانده انتظامی آق قلا گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت اماکن خصوصی در آق قلا، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

او افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی هویت سارق را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی طی عملیاتی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

این مقام انتظامی افزود: متهم در تحقیقات پلیس به ۶ فقره سرقت اماکن خصوصی در شهرستان اعتراف کرد.

جانشین فرمانده انتظامی آق قلا ادامه داد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

سرهنگ زنگانه در پایان با بیان اینکه طرح‌های مبارزه با انواع سرقت با جدیت بیشتر ادامه خواهد یافت، گفت: شهروندان ضمن توجه به هشدار‌های پیشگیری از سرقت موارد مشکوک را با شماره تماس ۱۱۰ در میان بگذارند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت