ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افت قیمت جهانی طلا پس از اجلاس فدرال‌رزرو

قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، پنجشنبه تحت تاثیر بیانیه فدرال‌رزرو که احتمال افزایش زودتر از موعد نرخ بهره آمریکا را بالا برد، افت کرد.
کد خبر: ۱۰۷۷۹۶۶
| |
4550 بازدید

افت قیمت جهانی طلا پس از اجلاس فدرال‌رزرو

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا در معاملات امروز، پنجشنبه، تحت تأثیر بیانیه فدرال‌رزرو که احتمال افزایش زودتر از موعد نرخ بهره آمریکا را بالا برد، افت کرد.

افزایش نرخ بهره تورم را کنترل خواهد کرد در حالی که قیمت طلا حساسیت ویژه‌ای به نرخ تورم دارد و با بالا رفتن آن افزایش می‌یابد.

بانک مرکزی آمریکا در پایان اجلاس سیاست‌گذاری ۲ روزه خود اعلام کرد از ماه نوامبر برنامه خرید اوراق قرضه بازار و تزریق نقدینگی به بازار را کاهش خواهد داد. همچنین اعلام شد که نیمی از اعضای بانک موافق آن هستند که از آغاز سال میلادی بعدی نرخ بهره آمریکا در واکنش به تورم افزایش داده شود.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات‌گلد، تا ساعت ۷:۲۰ به وقت تهران، ۰.۲۱ درصد افت کرد و به ۱٫۷۶۴.۱۹ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا هم تا این لحظه ۰.۸۰ درصد دیگر سقوط کرد و به ۱٫۷۶۴.۵۰ دلار بازگشت.

شاخص دلار به بالاترین سطح یک ماه اخیر رسید و تقاضا برای خرید طلا را پایین آورد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟