به گزارش بورس تابناک، همایون دارابی افزود: در بازارهای داخلی نشانههای افزایش نرخ بهره وجود دارد که این عامل بر بازار تاثیر زیادی داشته و سبب افت بازار شده است.
یک کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: نگرانی بازارهای جهانی از قیمت برخی از کالاها مثل سنگ آهن و همچنین روند رو به کاهش قیمت کامودیتیها (کالاهای اولیه) یکی دیگر از عوامل افت بازار طی روزهای اخیر است.
دارابی افزود: معاملهگران به دلایل ذکر شده در لاک امنیتی فرو رفته و به همین دلیل در صف فروش قرار گرفته و سبب ریزش بازار شدهاند.
سه عامل تاثیرگذار بر نوسانات بازار سرمایه
این کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار نیز منتظر انتشار گزارشهای شش ماهه شرکتهاست تا معاملهگران با ارزیابیهای خود اقدام به خرید و فروش کنند.
وی افزود: افت روزهای اخیر بازار سرمایه فقط اصلاح قیمتها بوده و در صورتی که نرخ بهره به شدت بالا برود و یا گزارشهای شرکتها مناسب نبوده و یا بازارهای جهانی در قیمت برخی از کالاها روند کاهشی به خود بگیرد ما شاهد افت بازار سرمایه خواهیم بود.
دارابی خاطرنشان کرد: فعالان بازار سرمایه باید تا مهرماه منتظر بمانند تا شاهد اتفاقات جدیدی در بازار سرمایه با انتشار گزارش شش ماهه شرکتها باشند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.