آتش‌بس در اردوگاه عین‌الحلوه در لبنان در پی تیراندازی

خبرنگار النشره ضمن اعلام وقوع درگیری‌هایی در اردوگاه عین الحلوه از دستیابی به آتش‌بس در این اردوگاه خبر داد.
کد خبر: ۱۰۷۷۰۲۸
| |
4970 بازدید
آتش‌بس در اردوگاه عین‌الحلوه در لبنان در پی تیراندازی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، طبق گزارش این خبرنگار، تماس‌ها از بالاترین سطح منجر به توافق آتش‌بس در عین الحلوه شد در حالی‌که تعداد زخمی‌ها به چهار تن رسید و یکی از آن‌ها به بیمارستانی در عین الحلوه منتقل شد و دیگری به بیمارستان الهمشری در صیدا.

براساس اظهارات خبرنگار سایت النشره، دو منزل در عین الحلوه آتش گرفتند.

او تاکید کرد: به هم ریختن وضعیت امنیتی اردوگاه عین الحلوه به دلیل بازداشت یکی از عناصر سابق جند الشام به نام مصطفی الفران از منطقه الطواری توسط نیرو‌های امنیت ملی فلسطین و تحویل او به سازمان اطلاعات ارتش لبنان در منطقه البرکسات - الفیلات بود. این فرد در پرونده جنایی تحت تعقیب بود.

در این درگیری‌ها از خمپاره علیه محور الطواری - البرکسات استفاده و فورا آماده باش امنیتی در این اردوگاه برقرار شد. ساکنان از ترس جانشان از منطقه الطواری به سمت شهر صیدا رفتند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت