صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بایکوت بیانیه تند و تیز خواهر اون در رسانه‌های کره‌شمالی

روزنامه اصلی کره‌شمالی با نام رودونگ سینمون و دیگر رسانه‌های این کشور که مخاطبان داخلی را هدف می‌گیرند، بیانیه خواهر کیم جونگ اون که به کره‌جنوبی نسبت به ایجاد بن‌بست در روابط بین دو کره هشدار داده بود، پوشش ندادند.
کد خبر: ۱۰۷۶۶۱۶
| |
13494 بازدید
بایکوت بیانیه تند و تیز خواهر اون در رسانه‌های کره‌شمالی

 

به گزارش تابناک، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، روز چهارشنبه کیم یو-جونگ، خواهر رهبر کره‌شمالی با انتشار بیانیه‌ای از صحبت‌های مون جائه-این، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی که آزمایشات تسلیحاتی پیونگ‌یانگ را تحریک‌آمیز خوانده و نسبت به ایجاد بن‌بست کلی در روابط بین کره هشدار داده بود، انتقاد کرد.

روزنامه رودونگ سینمون و شبکه دولتی پخش مرکزی کره امروز پنج‌شنبه فعلا بیانیه خواهر اون را پوشش نداده‌اند.

این بیانیه اندکی پس از آن منتشر کرد که رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی بر شلیک یک موشک بالستیک از روی یک زیردریایی بومی نظارت کرد و گفت که این آزمایش موفقیت‌آمیز نشان داده است که کشورش بازدارندگی کافی برای برخورد با تحریکات کره‌شمالی در هر زمانی را دارد.

خواهر کیم جونگ اون، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی را فردی بسیار نادان برای تصدی این سمت دانست و هشدار داد که روابط دو کره در صورتی به بن‌بست کامل می‌رسد که مون جائه-این از “عمل خطا و آسیب‌ رساندن به شریک گفت‌وگو” حمایت کند.

با این حال کیم یو-جونگ تاکید کرد که بن‌بست در روابط بین دو کره چیزی نیست که مورد تمایل کره‌شمالی باشد. او پیشتر هم از رزمایش‌های سئول و واشنگتن انتقاد کرده بود که رسانه‌های کره‌شمالی از جمله روزنامه رودونگ سینمون و تلویزیون مرکزی کره که تحت کنترل دولت است، خبر آن را پوشش دادند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار