میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین جزییات زمین‌لرزه در قوچان

براثر این زمین لرزه ۱۰ نفر در حین فرار دچار مصدومیت از ناحیه درد قفسه سینه و تروماهای بینی، پلک و مچ پا شده که به بیمارستان موسی بن جعفر قوچان مراجعه و همگی مرخصی شدند.
کد خبر: ۱۰۷۵۹۷۸
| |
5078 بازدید
آخرین جزییات زمین‌لرزه در قوچان

به گزارش تابناک، سخنگوی اورژانس کشور آخرین وضعیت مصدومان زمین‌لرزه در قوچان را اعلام کرد.

مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور در گفت و گو با ایلنا درباره آخرین وضعیت مصدومان زمین‌لرزه در حوالی قوچان گفت: صبح امروز در استان خراسان رضوی- حوالی قوچان زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر در عمق ۶ کیلومتری اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: براثر این زمین لرزه ۱۰ نفر در حین فرار دچار مصدومیت از ناحیه درد قفسه سینه و تروماهای بینی، پلک و مچ پا شده که به بیمارستان موسی بن جعفر قوچان مراجعه و همگی مرخصی شدند.

سخنگوی اورژانس کشور خاطرنشان کرد: طی آخرین گزارش اورژانس قوچان، بجنورد، کلات، درگز و چناران خسارات مالی و جانی خاصی گزارش نشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات