صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکنش طالبان به حمله هوایی آمریکا

طالبان حمله پهپادی آمریکا به ننگرهار در شرق افغانستان را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۰۷۲۷۶۴
| |
11725 بازدید
|
۱
واکنش طالبان به حمله هوایی آمریکا

به گزارش تابناک، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان به رویترز گفت: حمله پهپادی آمریکا علیه شبه نظامیان داعش در پی حمله انتحاری روز پنجشنبه در نزدیکی فرودگاه "حمله آشکار به خاک افغانستان" است.

به دنبال کشته شدن 13 نظامی آمریکایی در حمله انتحاری داعش در فرودگاه کابل، ارتش آمریکا ااقدام به حملات هوایی علیه داعش در شرق افغانستان در ولایت ننگرهار کرده و اعلام داشت که در این حمله مغز متفکر حمله به فرودگاه کابل هدف قرار گرفته است.

این نخستین حمله هوایی آمریکا پس از تسلط طالبان بر افغانستان بود.

جوبایدن پس از حمله به فرودگاه کابل گفت: به فرماندهانم دستور داده‌ام برنامه‌هایی عملیاتی برای حمله به داعش-خراسان طراحی کنند. تروریست‌های داعش پیروز نخواهند شد.

بایدن همچنین خطاب به برنامه ریزان حمله به فرودگاه کابل گفت: ما نمی‌بخشیمو فراموش نمی‌کنیم. شما را پیدا می‌کنیم و کاری می‌کنیم که بهای کارتان را بپردازید.

منبع: ایسنا
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
داعش رو علم کردن تا به طالبان مشروعیت بدن.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار