صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعلام همبستگی با مردم افغانستان در افتتاحیه پارالمپیک

علیرغم عدم حضور ورزشکاران افغانستان در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، در مراسم افتتاحیه این رقابتها پرچم این کشور حضور خواهد داشت.
کد خبر: ۱۰۷۱۷۶۵
| |
4274 بازدید
اعلام همبستگی با مردم افغانستان در افتتاحیه پارالمپیک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از توکیو، مراسم افتتاحیه پارالمپیک توکیو تا ساعاتی دیگر در ورزشکاه ملی توکیو برگزار خواهد شد و طی آن کشورهای شرکت کننده در این دوره از مسابقات رژه خواهند رفت.

این در حالی است که ورزشکاران افغانستان بدلیل شرایط این کشور پس از تسلط طالبان بر کابل نتوانستند در این دوره از بازیها حضور داشته باشند اما قرار است برای ابراز همدردی با مردم افغانستان پرچم این کشور در مراسم افتتاحیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو حضور داشته باشد تا با مردم این کشور اعلام همبستگی شود.

اندرو پارسونر، رئیس کمیته بین المللی پارالمپیک (IPC) روز دوشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت: « اگرچه هیچ ورزشکار افغان نتوانست شرکت کند، ما پرچم افغانستان را در مراسم افتتاحیه به نشانه همبستگی قرار می دهیم. ما نماینده UNHCR (آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد) را به عنوان پرچمدار به نشانه همبستگی در اینجا دعوت کرده ایم. ما دوست داریم آنها را اینجا داشته باشیم. متأسفانه امکان پذیر نیست، اما ما آنها را از لحاظ روحی در اینجا خواهیم داشت».

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات