گریه‌های تلخ اطری بعد از باخت در رده‌بندی

آزادکار المپیکی ایران گفت: گوشت تنم را آب کردم و برای مدال تلاش کردم اما نشد.
کد خبر: ۱۰۶۸۱۸۰
| |
8104 بازدید
|
۱
گریه‌های تلخ اطری بعد از باخت در رده‌بندی

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رضا اطری پس از اینکه به مدال برنز بازی های المپیک توکیو نرسید، بیان کرد: من گوشت تنم را آب کردم تا به این رقابتها برسم و خیلی تلاش کردم اما نشد.

اطری در حالی که به شدت گریه می کرد، گفت: اگر روز گذشته امتیاز من را می دادند، کار به اینجا نمی کشید که برای مدال برنز رقابت کنم.

آزادکار ایران با اشاره به مصدومیت خود تصریح کرد: حریفم از قصد به گوشم ضربه زد تا آسیب ببینم و تمرکزم را از دست بدهم. من تلاش کردم اما نشد.

رضا اطری پس از شکست در مرحله رده بندی کشتی آزاد بازی های المپیک توکیو و از دست دادن مدال برنز المپیک با شرایط روحی بد و در حالی که حوله روی سرش انداخته بود وارد میکسدزون شد. او سپس روزی زمین دراز کشید و با صدای بلند گریه کرد.

عباس حاج کناری مربی تیم ملی نیز هر چقدر تلاش کرد تا او را بلند کند و به سالن گرم کردن ببرد موفق نشد در نهایت از او خواست حرف بزند و هر چه در دل دارد، بگوید.

گریه های اطری به هیچ عنوان بند نمی آمد و پس از چند دقیقه در نهایت با همان حال راهی سالن گرم کردن شد

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۵
همه ی مردم گریه می کنند با این اوضاع واحوال
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت