اولیانوف: امیدواریم ایران به تلاش‌های اوپک ملحق شود

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در توییتی نسبت به همکاری ایران با اوپک پس از رفع تحریم‌ها جهت حفظ ثبات در بازار نفت ابراز امیدواری کرد.
کد خبر: ۱۰۶۸۰۴۳
|
۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴ 04 August 2021
|
5784 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کاظم غریب‌آبادی، نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی در خصوص پاسخ کتبی ابراهیم رئیسی به دبیرکل اوپک در توییتی نوشته بود: رئیس‌جمهور رئیسی در نامه‌ای از تلاش‌های دبیرخانه اوپک در حفظ ثبات بازار نفت در دو سال گذشته قدردانی کرده و برای دبیرکل اوپک و همکارانش آرزوی موفقیت کرده است.
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در پاسخ به غریب‌آبادی در توییتی نوشت: این پیامی مهم است. امیدواریم که پس از رفع تحریم‌ها و ازسرگیری صادرات نفت، ایران به تلاش‌های اوپک برای حفظ ثبات بازار نفت ملحق شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت