میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ملی‌پوش‌ایران بین ۶۴تیرانداز باکمان المپیک رتبه ۶۳ گرفت

کد خبر: ۱۰۶۵۵۶۳
| |
4929 بازدید
|
۱

در اولین روز از رقابتهای تیروکمان بازیهای المپیک و در مرحله مقدماتی که در ژاپن در حال برگزاری است، میلاد وزیری تنها نماینده ریکرو انفرادی مردان در پایان مرحله تعیین رنکینگ بازیهای المپیک، در بین ۶۴ ورزشکار در جایگاه ششصت و سوم قرار گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، در اولین روز از رقابتهای تیروکمان بازیهای المپیک توکیو و در مرحله مقدماتی ریکرو انفرادی مردان که با حضور ۶۴ ورزشکار در ژاپن در حال برگزاری است، میلاد وزیری تنها نماینده تیروکمان ایران، امروز جمعه یکم مرداد به مصاف حریفان خود رفت و در پایان این رقابتها که برای تعیین رنکینگ است با کسب ۶۲۹ امتیاز در جایگاه ششصت و سوم قرار گرفت. تنها کماندار کشور مالاوی پایین‌تر از وزیری ایستاد.

وزیری در مرحله حذفی روز سه‌شنبه به مصاف رقیبش می‌رود.

 

همچنین در پایان مرحله مقدماتی ریکرو انفرادی مردان کیم جه دئوک از کره جنوبی با کسب ۶۸۸ امتیاز اول شد، بردی الیسون از آمریکا با ۶۸۲ امتیاز دوم و اوه جین هیک از کره جنوبی با ۶۸۱ امتیاز در جایگاه سوم جدول رده‌بندی مرحله مقدماتی قرار گرفتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
خاک همه پکن بر سرش
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات