ضارب یکی از پزشکان در بندرعباس دستگیر شد

رئیس کل دادگستری هرمزگان از دستگیری ضارب یکی از پزشکان در بندرعباس خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۵۱۲۴
| |
6709 بازدید
ضارب یکی از پزشکان در بندرعباس دستگیر شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی صالحی ظهر امروز (۲۹ تیرماه) در این خصوص اظهار کرد: پس از انتشار تصاویری مبنی بر مضروب شدن یکی از پرسنل درمانگاه شهید چمران بندرعباس توسط فردی در فضای مجازی، به دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس مأموریت داده شد به منظور شناسایی ضارب این حادثه، به صورت ویژه اقدام نماید که در نتیجه تدابیر اتخاذ شده ، فرد مورد نظر در کوتاهترین زمان ممکن توسط مأموران شناسایی و دستگیر شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین تصریح کرد: با دستگیری فرد ضارب، تحقیقات از وی در خصوص انگیزه و علل و عوامل دخیل در این حادثه آغاز شده است که نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت
آخرین اخبار