آتش سوزی کارگاه مبل در علی آباد/ ۵ نفر جان باختند

رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس پیشگیری پایتخت از یک فقره آتش سوزی در خانی آباد خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۴۲۹۰
| |
7453 بازدید

آتش سوزی کارگاه مبل در علی آباد/ ۵ نفر جان باختند

سراوان محمد نظری رئیس مرکز فرماندهی و کنترل پلیس پیشگیری پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در ساعت ۱۰:۱۰ دقیقه دیشب در پی یک فقره حریق واقع در محله علی آباد در یک کارگاه مبل سازی به وقوع پیوست که سریعاً موضوع از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به کلانتری ۱۵۲ خانی آباد اطلاع داده شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: پلیس همراه با عوامل آتش نشانی در محل حادثه حاضر شدند که تا کنون ۵ نفر به دلیل دودگرفتی در آتش سوزی جان خود را از دست دادند و یک مصدوم به بیمارستان منتقل شده است.

سروان نظری افزود: یکی از عوامل نگهبانی کارگاه مبل سازی که قصد فرار داشته توسط عوامل کلانتری دستگیر و به کلانتری ۱۵۲ خانی آباد منتقل شده است.

وی تصریح کرد: اطفا حریق همچنان توسط آتش نشان ادامه دارد و عوامل کلانتری ۱۵۲ خانی آباد در محل حادثه حضور دارند. علت حادثه پس از اطفا مورد و به عوامل انتظامی گزارش داده می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار