میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

درگیری لفظی نتانیاهو و بنت ادامه دارد

با وجود تشکیل کابینه ائتلافی "نفتالی بنت" و "یائیر لاپید" و کنار رفتن "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، اما همچنان درگیری لفظی بین بی‌بی و بنت ادامه دارد.
کد خبر: ۱۰۶۳۶۴۱
| |
6636 بازدید
درگیری لفظی نتانیاهو و بنت ادامه دارد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از رسانه‌های صهیونیستی، نتانیاهو در جلسه کنست بنت را مورد حمله لفظی قرار داد.

وی جانشین خود را به دلیل موافقت بنت با تأمین آب اردن مورد حمله قرار داد و گفت: وی یک نخست وزیر ضعیف است که می‌شود از وی باج گرفت.

نتانیاهو در اظهاراتی غیر منطقی ادعا کرد: برنامه هسته‌ای ایران به صورت غیر مستقیم از تأمین آب اردن توسط اسرائیل بهره‌مند خواهد شد.

نخست وزیر پیشین اسرائیل افزود: به نظر می‌رسد که بنت نمیفهمد که دادن آب به اردن در واقع به مانند دادن نفت به ایران است؛ یعنی یک بسته اقتصادی بزرگ برای توسعه برنامه هسته‌ای تهران [خواهد بود.]رهبر حزب لیکود که تنها با یک رأی دولت را پس از ۱۲ سال به مخالفان خود واگذار کرد، ادعا کرد: [به همین دلیل]عجیب نیست که [مقامات]اردن به ایران بروند و تمام توافقات خود با اسرائیل را لغو کنند.

به دنبال این سخنان، بنت نیز درباره نتانیاهو گفت: هیچ‌کس در تاریخ اسرائیل نبوده که به اندازه او درباره ایران حرافی کرده و اینقدر کم، کار انجام داده باشد.

کابینه بنت ۱۳ ژوئن (۲۳ خردادماه) سوگند یاد کرد و به حکومت ۱۲ ساله نتانیاهو پایان داد.

بنت با لاپید به این توافق رسیدند، که بنت تا سپتامبر ۲۰۲۳ نخست وزیر باشد و پس از آن لاپید تا نوامبر ۲۰۲۵ این سمت را عهده‌دار شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت