بازدید 7503
۴

کاهش تمایل به سرمایه گذاری در صنعت برق

عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق کاهش تمایل به سرمایه گذاری در صنعت برق و نوسانات قیمت ارز را از عوامل موثر بر کمبود تولید برق دانست.
کد خبر: ۱۰۶۲۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۷ 08 July 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما حسنعلی تقی‌زاده عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق در برنامه تیتر امشب با اشاره به پیش بینی سه سال گذشته خود درباره قطعی‌های این روز‌های برق گفت: توجه به ۴ محور این پیش بینی را تسهیل می‌کند.

او افزود: افزایش هرساله تعداد مشترکان خانگی و صنعتی به دلیل افزایش جمعیت و سطح رفاه عمومی و نیز فرسوده شدن سالیانه شبکه‌های انتقال و توزیع و نیروگاه‌ها از جمله این دلایل است.

او با بیان اینکه سالانه به افزایش ۵ درصدی ظرفیت نیروگاه‌ها نیاز است گفت: طبق برنامه توسعه ششم باید ۲۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده شود، اما در اجرای برنامه توسعه، حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار مگاوات افزایش تولید داشته ایم.

عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق کاهش تمایل به سرمایه گذاری در صنعت برق و نوسانات قیمت ارز را از عوامل موثر بر کمبود تولید برق دانست.

تقی زاده اضافه کرد: تعدیل در نظر گرفته شده در قرارداد‌ها زمانی مفید است که تغییرات نرخ ارز جهشی و ناگهانی نباشد.

مصطفی رجبی مشهدی در ادامه در خصوص خاموشی‌های ۲۴ ساعت گذشته گفت: با همکاری بخش صنعت و جابجایی بار در ساعات اوج مصرف با ساعات پایانی شب باعث شد که بخشی از حجم بار کاهش پیدا کند.

سخنگوی صنعت برق گفت: عمدتاً در بخش اداری صرفه‌جویی که انجام شده است ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگاوات بیشتر نیست و باید برای حل مشکل، راهکاری برای اصلاح ساعت کار اعمال شود که این تاثیرگذارتر خواهد بود.

رجبی مشهدی ادامه داد: تا برطرف شدن مشکل مردم مناطق تهرانپارس و قیطریه و دیگر بخش‌های شرق تهران دچار محدودیت‌هایی خواهند بود که امیدواریم به زودی برطرف شود.

او افزود: در روز‌های آینده با تداوم دمای بالای هوا نیاز به استفاده از وسایل سرمایشی به خصوص در مناطق گرم بیشتر می‌شود. بر این اساس همکاری بیشتر مردم می‌تواند کمک کند تا از این شرایط عبور کنیم.

سخنگوی صنعت برق درباره اجرای جداول خاموشی هم گفت: اگر حادثه خاصی پیش نیاید همان جداول برنامه ریزی شده خاموشی‌ها اعمال خواهد شد.

عظیمی، معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی هم در ادامه برنامه اعلام کرد: در افزایش ظرفیت تولید برق، از برنامه ششم توسعه نیز جلوتر بوده ایم.

او در تعریف ظرفیت جدید تولید برق توضیح داد: منظور از ایجاد ظرفیت جدید تولید برق، احداث نیروگاه است که در این مورد ما به رقم مورد نظر برنامه ششم رسیده ایم.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
شما بروید قیمت گذاری برق خورشیدی را ببینید خنده تان می گیرد . بعد از 20 سال سود متوسط می شود 5 درصد تازه برای مزرعه های بزرگ خورشیدی خرید تضمینی نمی کند می گوید در بورس قیمت تامین می شود. نه اینکه چند تا شبکه برق مجزا داریم و هرکدام برق خود را می فروشند که در بورس بیایند . یک کارشناس نخبه با گوگل ترانسلیشن آمده یک قیمت گذرای کشور اروپایی را ترجمه کرده . مدیرش هم که وضعش معلومه از روی کتاب های برق به زبان ساده چیزهایی متوجه شده اونم قاطی پاطی.
قبلا هم تمایل به سرمایه گذاری در تولید کم بود این مساله شدید تر شده و مخصوص حوزه برق نیست.در کشوری که شبش تصمیم می گیرن صبح بانک نعطیل باشه تولید کننده له می شه از استرس
کاهش سرمایه گذاری نیست رانت و انحصار و بردن کشور به بحران با هماهنگی قلدرها و کشورهای روسیه و انگلیس و عوامل داخلی می باشد تا ایران را به زمین سوخته تبدیل کنند مردم آگاهند و نخواهند گذاشت اوامر کشورهای بیگانه از جمله روسیه اجرایی شود فکر نکنند با ایجاد جنگ توانستند سرزمینهای غصب شده را نگهدارند و ایران را به ستون و سپربلای تحریمهای خود قرار داده و با ایجاد بحران برای ایران به اسم تحریم خودشان از تحریمها نجات یافته اند.
مسلم است پول فروش فعلی برق به مردم حتی کفاف هزینه انتقال برق را هم نمی دهد چه رسد به مازاد منابع برای سرمایه گزاری و خرید سوخت به نرخ جهانی سود بردن که بماند.برای حل مشگل باید قیمت برق بطور متوسط 10 برابر شود که این فرایند باید پلکانی باشد و از بعد ان هم هر ماهه متناسب باتغییر نرخ ارز تعدیل شود.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار