شبهه در موضع واتیکان درباره بستری شدن پاپ فرانسیس

پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان بر اساس اعلام واتیکان به علت بیماری روده یک عمل جراحی از پیش برنامه ریزی شده را انجام می‌دهد، اما به عقیده برخی واتیکان از پیش در مورد برنامه عمل جراحی پاپ چیزی اعلام نکرده بود.
کد خبر: ۱۰۶۱۹۰۵
| |
6024 بازدید
شبهه در موضع واتیکان درباره بستری شدن پاپ فرانسیس
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، واتیکان روز یکشنبه اعلام کرد که رهبر کاتولیک‌های جهان برای انجام یک عمل جراحی از پیش برنامه ریزی شده برای بیماری روده بزرگ در یک بیمارستان در رم بستری شده است.

یک سخنگوی واتیکان گفت که عمل جراحی روز یکشنبه انجام می‌شود و اطلاعات بیشتر اعلام خواهد شد.

واتیکان با افزودن برخی اطلاعات در مورد عمل جراحی اعلان داشت که این عمل جراحی در بیمارستان جملی در شهر رم انجام خواهد شد، اما واتیکان در مورد زمان بندی بهبودی پاپ اطلاعاتی نداد.

عمل جراحی برای درمان بیماری روده بزرگ یک مساله درمانی نادر برای پاپ به شمار می‌آید که به صورت معمول در مراسم یا دیدار‌های رسمی در دست کم ۶ روز هفته مشارکت به عمل می‌آورد. موضع واتیکان نسبت به استفاده از عمل جراحی از پیش تعیین شده به این علت دارای شبهه است که پاپ امروز یکشنبه مراسم دعای سالانه آنجلوس را برگزار کرد و هیچ اشاره‌ای به این عمل جراحی نداشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت