صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بخت تراکتور بالاخره با فیروز باز شد

کد خبر: ۱۰۶۱۱۷۱
| |
6275 بازدید

هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر فوتبال از ساعت 19:15 امروز (چهارشنبه)، با دیدار تیم‌های تراکتور و ذوب‌آهن اصفهان در ورزشگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی تبریز آغاز شد که تراکتور با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، تراکتور در دقیقه 13 صاحب ضربه پنالتی شد که شهاب گردان، ضربه محمد عباس‌زاده را مهار کرد اما عباس‌زاده در برگشت خودش توپ را به تور دروازه گاندوها رساند.

سرخپوشان تبریزی در اولین تجربه سرمربیگری فیروز کریمی در تراکتور به پیروزی رسیدند و با 36 امتیاز، موقتاً به جایگاه چهارم جدول لیگ برتر صعود کردند. ذوب‌آهنِ 22 امتیازی نیز همچنان در رده پانزدهم جدول قرار دارد و با این نتیجه شرایط شاگردان مجتبی حسینی برای بقا خطرناک‌تر خواهد شد.

یاسر همرنگ داور این مسابقه بود و میثم تیموری، اکبر ایمانی و میلاد فخرالدینی از تراکتور و شهاب گردان از ذوب‌آهن را با کارت زرد جریمه کرد.

اعضای تیم ذوب‌آهن در پایان نیمه نخست،‌ به شدت به قضاوت همرنگ اعتراض کردند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات