صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجیدی بار دیگر استقلال را ممنوع التصویر کرد

کد خبر: ۱۰۶۰۷۸۶
| |
6346 بازدید
|
۱

سرمربی استقلال امروز از تیم رسانه‌ای باشگاه خواست در تمرین حضور پیدا نکنند!

به گزارش تابناک ورزشی، فرهاد مجیدی دوباره اعضای تیمش را ممنوع التصویر کرده تا به این شکل بازیکنان را از حواشی دور نگه دارد. مجیدی از زمانی که هدایت استقلال را برعهده گرفته، تلاش کرده با محدود کردن فعالیت رسانه‌ای باشگاه تا حد امکان تیمش را از حواشی احتمالی دور نگه دارد.

از استقلال خبر می‌رسد فرهاد مجیدی تصمیم گرفته در آستانه بازی با آلومینیوم اراک بار دیگر فعالیت‌های رسانه‌ای تیمش را محدود کند و به این دلیل از عکاس و فیلمبردار باشگاه خواسته امروز سر تمرین این تیم حضور پیدا نکنند.

استقلال روز پنجشنبه در یک بازی حساس به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود، بازی که پیروزی در آن برای هر دو تیم بسیار مهم خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رستمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۸
برای ترس از افشای قرارداد بازیکناشون این کارو کرد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟