مخالفت وزارت ورزش با استعفای دو عضو هیات مدیره استقلال

کد خبر: ۱۰۶۰۷۳۵
|
۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴ 28 June 2021
|
5404 بازدید

چهارشنبه هفته گذشته بود که وزارت ورزش و جوانان در اطلاعیه‌ای از کنار رفتن مهدی عبدیان و حجت نظری از هیئت مدیره باشگاه استقلال و اضافه شدن داریوش دلفانی، علی‌اصغر ملکیان و پرویز مظلومی به جمع اعضای هیئت مدیره این باشگاه خبر داد.

هنوز یکی دو روز از اعلام این خبر نگذشته بود که داریوش دلفانی و حمیدرضا آصفی بنا به دلایلی تصمیم به کناره‌گیری از هیئت مدیره باشگاه استقلال گرفتند. اگر چه کناره‌گیری این دو نفر در رسانه‌ها اعلام شده بود، اما وزارت ورزش با استعفای هر دوی آن‌ها مخالفت کرده است. باید دید که آصفی و دلفانی پس از مخالفت وزارت ورزش با استعفای‌شان به کار خود در جمع آبی‌پوشان ادامه خواهند داد یا تصمیم آن‌ها برای کناره‌گیری جدی خواهد بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت