صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دستگیری عاملان قمه‌کشی و شرارت در بازار آهن تهران

کد خبر: ۱۰۵۷۷۴۷
| |
7359 بازدید

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری ۲ شروری که در بازار آهن محله یافت آباد تهران، قمه‌کشی و شرارت کرده بودند، خبر داد.

به گزارش میزان، سردار علی ذوالقدری در این خصوص اظهار کرد: اواخر فروردین ماه امسال گزارشی مبنی بر قمه کشی و ایجاد نزاع و درگیری در بازار آهن یافت آباد که موجب جراحت ۳ تن از کسبه بازار آهن شده بود به پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در تحقیقات پلیسی هویت واقعی متهمان شناسایی و مشخص شد که متهمان پس از نزاع و درگیری در محل سکونتشان تردد ندارند.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران ادامه داد: با تلاش همکارانم در پایگاه پنجم این پلیس در نهایت مخفیگاه متهمان در محدوده شاد آباد شناسایی و هر ۲ متهم در یک عملیات پلیسی دستگیر و در بازرسی از این مکان ۲ قبضه سلاح سرد کشف شد.

سردار ذوالقدری در پایان با اشاره به برخورد قاطع پلیس و مقام قضائی با هنجارشکنان تاکید کرد: پلیس به عنوان ضابط قضائی بدون اغماض با مجرمانی که با ایجاد رعب و وحشت و قدرت نمایی قصد ایجاد هویت کاذب برای خود را دارند، برخورد می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار