میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وعده برد پرگل برابر عراق از سوی قائدی

مهاجم تیم ملی فوتبال در مورد دیدار با بحرین گفت: خیلی دوست داشتم گل بزنم، اما این اتفاق نیفتاد. حتی وقتی روی سکو بودم، انرژی خوبی داشتم که به زمین بیایم.
کد خبر: ۱۰۵۷۳۰۹
| |
7692 بازدید
وعده برد پرگل برابر عراق از سوی قائدی

 


به گزارش همشهری آنلاین مهدی قائدی در مورد شرایط تیم ملی فوتبال اظهار داشت: خوشبختانه از روزی که به اردو آمدیم، همه چیز خوب است. با ۲ بردی که داشتیم، دل مردم را یک مقدار شاد کردیم. با این روحیه قول می‌دهیم که دو بازی بعدی را هم ببریم و راهی مرحله بعد شویم.

وی در مورد اینکه استقلالی است، اما دوستی صمیمانه ای با پرسپولیسی‌ها در اردو دارد، تاکید کرد: رقابت‌ها آنقدر به هم نزدیک است که مثل برادر در کنار یکدیگر هستیم. جدا از بحث استقلال و پرسپولیس، اینجا بحث ما فقط تیم ملی است. همه را می‌شناسم و رفاقت داشتیم. زمانی هم که حوصله‌مان سر رفته بود، با هم بازی کردیم. با بیرانوند، سردار و سیامک نعمتی بیشتر کنار هم هستیم.

مهاجم تیم ملی فوتبال در مورد دیدار با بحرین گفت: خیلی دوست داشتم گل بزنم، اما این اتفاق نیفتاد. حتی وقتی روی سکو بودم، انرژی خوبی داشتم که به زمین بیایم.

قائدی در مورد اینکه به او لقب نیمار داده‌اند، عنوان کرد: این نظر لطف مردم بوده و افتخار می‌کنم که این لقب را به من داده‌اند. او هم بازیکن مورد علاقه من است. البته سعی می‌کنم تمام تصویرهای خوب از یک بازیکنان را بردارم و نمی خواهم هر استایلی که آنها دارند را اجرا کنم.

وی در مورد پیش بینی اش از دیدار با عراق گفت: ۳ بر صفر این بازی را می‌بریم.

مهاجم تیم ملی فوتبال تاکید کرد: امیدوارم دو دیدار بعدی را ببریم و خوشحالی کوچکی را در این دوران کرونا و شرایط سخت به مردم عزیز بدهیم تا یک مقدار از دغدغه هایشان کم شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات