وزیر خارجه بریتانیا فردا به بغداد سفر می‌کند

وزیر خارجه بریتانیا فردا راهی پایتخت عراق می شود جایی که قرار است با رئیس جمهوری، نخست وزیر، رئیس پارلمان و وزیر خارجه این کشور دیدار کند.
کد خبر: ۱۰۵۶۶۲۸
| |
6124 بازدید
وزیر خارجه بریتانیا فردا به بغداد سفر می‌کند

 

به گزارش تابناک، شفقنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع) نوشت: «احمد الصحاف»، سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور بعد از ظهر امروز (دوشنبه) با صدور بیانیه ای، اعلام کرد که «دومینیک راب»، وزیر امور خارجه بریتانیا، فردا (سه شنبه) در یک سفر رسمی یک روزه وارد شهر بغداد خواهد شد.

الصحاف در ادامه بیانیه خود همچنین تاکید کرد که راب در جریان این سفر رسمی به بغداد، با «برهم صالح»، رئیس جمهوری، «مصطفی الکاظمی»، نخست وزیر، «محمد الحلبوسی»، رئیس مجلس نمایندگان و «فواد حسین»، وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفت و گو خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت