صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

پلیس راهور: مردم از جاده‌های فرعی به شمال می‌روند

سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه تردد مروم به سمت ییلاق‌ها محورهای فرعی استان را پرترافیک کرد، گفت: ممنوعیت‌های تردد کرونایی در محورهای شمال ادامه دارد.
کد خبر: ۱۰۵۶۱۷۷
| |
15098 بازدید
پلیس راهور: مردم از جاده‌های فرعی به شمال می‌روند

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، هادی عبادی امروز درباره آخرین وضعیت جاده‌های شمال اظهار کرد: درحال حاضر تردد خودروها در تمامی محورهای مواصلاتی مازندران به‌صورت عادی و روان است ورودی استان آرام‌تر از روز گذشته است.

وی افزود: شاهد ترافیک پرحجمی در محورهای فرعی کیاسر و هراز هستیم که معمولا روزهای پایان هفته و تعطیلات شاهد افزایش تردد مردم به سمت ییلاق‌ها هستیم.

سرپرست پلیس راه مازندران با بیان اینکه ممنوعیت‌های تردد کرونایی در محورهای شمال با قوت ادامه دارد، تصریح کرد: همکاران پلیس در مبادی ورودی استان حضور دارند و نسبت به برگشت خودروها و اعمال قانون اقدام می‌کنند.

این مسوول با اعلام اینکه پرهیز از ترددهای غیرضروری در محورهای شمال کماکان مورد تاکید است، خاطرنشان کرد: لازم است توصیه‌ها جدی گرفته شود تا شاهد بروز مشکلی نباشیم.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار