ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ایاد علاوی: یا تعویق یا تحریم انتخابات

«ایاد علاوی» رئیس ائتلاف الوطنیه عراق گفت: امروز ما با دو گزینه روبرو هستیم و آن دو گزینه، تعویق انتخابات یا تحریم آن است، مگر اینکه فضای مناسبی ایجاد شود که شفافیت آن را قابل قبول گرداند.
کد خبر: ۱۰۵۴۴۶۸
| |
6768 بازدید
|
۱
ایاد علاوی: یا تعویق یا تحریم انتخابات

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری ملی نینا، علاوی طی مطلبی در توییتر نوشت: از زمان تعیین به اصلاح موعد انتخابات زودهنگام، بر دشواری برگزاری آن قبل از ایجاد فضای مناسبت انتخاباتی تاکید کردیم و آنچه رخ داده و آنچه اعم از ترورها، سرکوب و ارعاب، امروز در حال رخ دادن است، صحت اظهارات ما را تایید می کند.

وی در پایان نوشت: ما اکنون در برابر دو گزینه قرار داریم: تعویق یا تحریم انتخابات. مگر اینکه فضای مناسبی فراهم شود که شفافیت آن را قابل قبول گرداند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
تعویق بانتخابات به شفافیت چه کمکی می کند؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟