میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آغاز رزمایش مشترک «سپر آسمان ۱۴۰۰»

رزمایش مشترک «سپر آسمان ۱۴۰۰» با حضور یگان‌های راهبردی جنگ الکترونیک نیرو‌های چهارگانه ارتش، امروز در گستره وسیعی از کشور آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۵۴۱۷۹
| |
7032 بازدید
آغاز رزمایش مشترک «سپر آسمان ۱۴۰۰»

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در رزمایش سپر آسمان ۱۴۰۰ که کاربردی‌ترین تمرین مشترک حوزه جنگ الکترونیک ارتش در سال‌های اخیر است، یگان‌های واکنش سریع و سامانه‌های جنگال نیرو‌های زمینی، هوایی، پدافند و دریایی ارتش با محوریت منطقه عمومی اصفهان در گستره وسیعی از کشور با اجرای تاکتیک‌های آفندی و پدافندی در حوزه جنگ الکترونیک، آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های رزمی خود در این حوزه حساس و راهبردی را مورد استفاده قرار می‌دهند.

یگان‌های ارتش در این رزمایش در حوزه‌های مختلف از جمله جمع آوری اطلاعات سیگنالی در همه ابعاد در قالب یک رزم الکترونیک دوسویه کنترل شده عملیات‌های رزمی محوله را اجرا خواهند کرد که تنها بخش‌هایی از آن قابل ارائه در رسانه‌ها است.

تمرین قابلیت‌های دفاع الکترونیک در برابر ریزپرنده‌ها و پهپاد‌های مهاجم، تمرین نفوذ پهپاد‌ها و ریزپرنده‌های هوشمند به مناطق مورد نظر جهت انهدام اهداف از پیش تعیین شده با استفاده از پوشش جنگ الکترونیک، تمرین عملیات رهگیری هوایی و دفاع سایبری و بررسی و تحلیل عملیاتی میزان دقت و سرعت در کشف، رصد و پایش سامانه‌های شنود الکترونیکی بخشی از برنامه‌های پیش بینی شده در رزمایش جنگ الکترونیک «سپر آسمان ۱۴۰۰» خواهد بود که امروز در منطقه عمومی اصفهان آغاز شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات