برای بازگشت به برجام کارهای زیادی باید انجام شود

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با اشاره به سازنده بودن آخرین دور گفتگوهای وین، مدعی شد که برای بازگشت متقابل به برجام هنوز کارهای زیادی باید انجام شود.
کد خبر: ۱۰۵۴۱۵۸
|
۰۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰ 25 May 2021
|
6044 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با انتشار یک پیام در صفحه شخصی خود در توئیتر آخرین دور گفت‌وگوهای وین را سازنده خواند.

رابرت مالی در این پیام توئیتری نوشت: «آخرین دور گفت‌وگوها سازنده بود و شاهد پیشرفت معنادار بودیم، اما هنوز لازم است کارهای زیادی انجام شوند. در مسیرمان به سمت وین برای پنجمین دور گفت‌وگوها هستیم و امیدواریم که بتوانیم پیشرفت بیشتری به سمت بازگشت دوجانبه به پایبندی (برجام) داشته باشیم».

گفتنی است، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری از تمدید یک ماهه تفاهم فنی ایران و آژانس تا تاریخ ۲۴ ژوئن (سوم تیرماه) خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت