مرگ تلخ ۲ نفر در سدهای کرمان

کد خبر: ۱۰۵۳۸۷۹
| |
5545 بازدید

دو نفر در دو حادثه جداگانه در سدهای کرمان غرق شدند و جان باختند.

به گزارش خراسان، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره حادثه اول گفت: به دنبال واژگونی قایق در سد لاله زار بردسیر گروه فوریت های پزشکی به محل حادثه اعزام شدند و مشخص شد یک مرد ۴۰ساله در این حادثه تلخ جان باخته است.

دکتر صابری افزود: چهار زخمی این حادثه (شامل سه دختر و یک پسر) با رده سنی ۴تا۱۱ سال پس از ارائه خدمات اولیه فوریت های پزشکی با حال عمومی مساعد به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند. منطقه لاله زار از نقاط گردشگری استان کرمان است و در این منطقه سدهای خاکی متعددی وجود دارد.

رئیس هلال احمر جیرفت هم با اشاره به اعلام خبر غرق شدن یک جوان در شامگاه جمعه به کلانتری ۱۳، گفت: بلافاصله یک گروه غواصی به محل مزبور اعزام و پس از دو ساعت تلاش، پیکر بی‌جان جوان ۲۱ ساله جیرفتی از سد تنظیمی این شهرستان بیرون کشیده شد.

وحید شاهرخی با بیان این که عملیات امداد و نجات با حضور غواصان طی جمعه شب گذشته انجام شد، افزود: عملیات پس از دو ساعت با سختی به پایان رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت