ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش دیاباته به قهرش از تمرین استقلال

کد خبر: ۱۰۵۳۴۵۲
| |
8157 بازدید

شیخ دیاباته مهاجم تیم فوتبال استقلال پس از دربی 95 در تمرینات استقلال شرکت نکرد تا بحث‌هایی درباره ناراحتی او از عدم پرداخت مطالباتش از سوی باشگاه استقلال مطرح شود. فرهاد مجیدی سرمربی استقلال نیز پس از دیدار با ذوب‌آهن اصفهان اعلام کرد که پس از دربی دیاباته را ندیده است و پزشکان به او گفته‌اند که مصدوم است.

باشگاه استقلال هم امروز (جمعه) اعلام کرد که دیاباته Notice‌ به باشگاه نداده و او مشغول درمان مصدومیتش است. به منظور پیگیری این موضوع، خبرنگار تسنیم گفت‌وگوی کوتاهی با دیاباته انجام داد و درباره وضعیت او سؤال پرسید که مهاجم خارجی تیم استقلال گفت: پس از دربی و از روز جمعه هفته گذشته درد داشتم. اکنون مشغول درمان مصدومیت و ریکاوری هستم تا بتوانم به شرایط گذشته بازگردم.

وی افزود: در حال حاضر شرایط بهتری دارم و به محض اینکه بتوانم دویدن را شروع کنم، به تمرینات استقلال باز می‌گردم. اگر خدا بخواهد فکر کنم از فردا بتوانم دویدن را آغاز کنم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار