بازدید 8126

روحانی: با صداقت می گویم واکسن نزده‌ام

رئیس جمهور با بیان اینکه از پیک چهارم کرونا عبور کرده‌ایم، گفت:راه حل برای عبور از شرایط فعلی رعایت پروتکل‌ها است.
کد خبر: ۱۰۵۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱ 15 May 2021

 

به گزارش تابناک، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی کرونا که صبح امروز (شنبه ۲۵ اردیبهشت) برگزار شد، گفت: یکی از تکلیف‌های ما حفظ جان مردم است و باید اجرای پروتکل های بهداشتی رابه عنوان وظیفه دینی خود بدانیم.

وی با بیان اینکه درهمه استانها روند نزولی فوتی‌ها و ابتلا به ویروس کرونا آغاز شده است که این به خاطر رعایت پروتکل بهداشتی بود، ادامه داد: ما از پیک و موج چهارم قطعا عبور کرده‌ایم و در شرایط نزولی هستیم.شیب این کاهش ها را باید تند کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه تا آخر سال باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم، افزود:راه حل برای عبور از شرایط فعلی رعایت پروتکل‌ها است، البته خوشبختانه در مدت زمان کوتاه واکسن وارد بازار شد.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا و تسنیم می خوانید؛

* مردم در کنار روزه، پروتکل‌ها را رعایت کرده، در مغازه و بازار را بستند و از سفرها صرف نظر کردند. همه اینها دست به دست هم دادند و در کنار کادر پر تلاش درمان کمک کرد.

* با یاری هم می‌توانیم زودتر از پیک چهارم خلاص شویم. باید تلاش ما سریع‌تر کردن شیب کاهش‌ها باشد. باید تلاش کنیم به سمت پیک جدیدی حرکت نکنیم.

* واکسنی که در دست ما است محدود است و مجبوریم از افراد پرخطر واکسیناسیون را آغاز کنیم.

*{ با بیان اینکه مسئله مبارزه با کرونا دو بال دولت و ملت دارد} در بال ملت، مردم با ملاحظات‌شان و با رعایت پروتکل‌ها جلوی تجمعات را گرفته و نمی‌روند، سفرها را محدود می‌کنند. همه دستورالعمل‌ها را اجرا می‌کنند. بال دولت از بهداشت و درمان شروع می‌شود که در خط مقدم هستند و کسانی که باید بر اجرای پروتکل‌ها نظارت کنند، باید با هم حرکت کنند تا به نقطه مطلوب برسیم.

*نیاز به واکسن با تعداد واکسنی که در دنیا وجود دارد یکی نیست، میلیون در مقابل میلیارد است. پنج الی شش کشور هستند که فقط توانستند میزان خوبی از جمعیتشان را واکسینه کنند.

*{خطاب به کسانی که عقیده داشتند به مسئولین واکسن تزریق شده است}: من با صداقت به مردم عرض می کنم بنده هم که رئیس جمهور هستم هنوز واکسن نزدم. ما هم در دولت عین خود مردم بر اساس سن واکسن تزریق می کنیم. من مسئول سطح بالایی را نمی شناسم که خارج از سند واکسیناسیون واکسن زده باشد.

*یکی از مسائل ما که تکلیف بوده و بر گردن ماست، مسئله سلامت جامعه و سلامت اجتماعی است. اجرای دقیق پروتکل‌ها را به عنوان وظیفه ملی، دینی و انسانی باید مورد مراعات قرار دهیم.

*خوشبختانه همه استان‌ها روند کاهشی و نزولی‌شان هم در ابتلا و هم در فوت شروع شده است. مردم در کنار روزه، پروتکل‌ها را رعایت کرده، در مغازه و بازار را بستند و از سفرها صرف نظر کردند. همه اینها دست به دست هم دادند و در کنار کادر پر تلاش درمان کمک کرد.

*شاید این تعبیر را بتوانیم بکنیم که در موج چهارم از پیک قطعا عبور کردیم و در مسیر شرایط نزولی هستیم. البته به معنای تمام شدن نیست بلکه در مسیری قرار گرفتیم که با یاری هم می‌توانیم زودتر از پیک چهارم خلاص شویم. باید تلاش ما سریع‌تر کردن شیب کاهش‌ها باشد. باید تلاش کنیم به سمت پیک جدیدی حرکت نکنیم.

* در بال ملت، مردم با ملاحظات‌شان و با رعایت پروتکل‌ها جلوی تجمعات را گرفته و نمی‌روند، سفرها را محدود می‌کنند. همه دستورالعمل‌ها را اجرا می‌کنند. بال دولت از بهداشت و درمان شروع می‌شود که در خط مقدم هستند و کسانی که باید بر اجرای پروتکل‌ها نظارت کنند، باید با هم حرکت کنند تا به نقطه مطلوب برسیم.

* این ویروس خیلی طولانی‌تر از آنچه که در روزهای اولیه به ذهن می‌آمد، بود. وقتی در سال ۹۸ ویروس آمد، کمتر فکر می‌شد در سال ۹۹ از آن عبور نکنیم اما اکنون هم درگیر آن هستیم و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تا آخر سال باید مراعات کنیم.

* ویروس کرونا به اسم‌های مختلف در حال جهش است و هرچه زمان می‌گذرد این جهش شکل‌های جدیدی به خود می‌گیرد.

* همچنان این ویروس داروی قطعی ندارد و برای مقابله با آن راه‌حل همچنان رعایت پروتکل‌ها است. هر اسمی که این ویروس داشته باشد، هندی، ووهان، آفریقایی و...، راه‌حل یکی است.

* خوشبختانه آنچه امیدوارکننده است، این است که واکسن وارد بازار شده است، کوتاه‌تر از آنچه که فکر می‌شد. البته این واکسن زمانش را کوتاه‌تر کردند. این ویروس هم علیرغم چموشی، واکسن‌پذیر شده است. کشورهایی هم که از واکسن‌های مورد تایید استفاده کردند و ۶۰، ۷۰ درصد جمعیت‌شان را واکسینه کردند، توانسته‌اند زنجیره را قطع کرده و کسانی که کمتر زدند، جلوی ابتلای بیشتر را گرفته‌اند.

* میزان تولید و تقاضا متناسب نیست. تولید میلیونی است و تقاضا میلیاردی. واکسن به اندازه کافی در دنیا وجود ندارد. کشورهایی که توانستند نسبتا خوب استفاده کنند اندازه‌شان کمتر از انگشتان دو دست است و پنج، شش کشور بیشتر نیستند. اکثر کشورها فقط بخشی از مردم را واکسینه کردند.

* در کشور ما شرایط به گونه‌ای نیست که واکسن برای همه به اندازه کافی و اختیار باشد، اگر امروز برای ۶۰ میلیون نفر، ۱۲۰ میلیون دوز در اختیار داشتیم، شرایط بهتر بود و روزانه می‌توانستیم ۴۰۰، ۵۰۰ هزار نفر ر ا واکسینه کنیم و زنجیره قطع شود اما تعداد واکسن محدود است و به همین خاطر مجبور شدیم به سراغ افرادی برویم که بیشتر در خطر هستند.

* اینکه در فضای مجازی می‌نویسند برای افرادی که عمرشان رو به پایان است، واکسن می‌زنید و به جوانان واکسن نمی‌زنید، اشتباه است. ما باید به کسی که بیشتر در خطر است، کسانی که سن‌شان بالا است و بیماری زمینه‌ای دارند، در اولویت هستند.

* اگر واکسن به گروه‌های پر خطر تا مرداد ماه یعنی پایان دولت واکسن زده شود، کار بزرگی کردیم و مرگ و میر به صورت محسوس افت می‌کند. برای سایر افراد هم باید واکسن هم بخریم و هم در داخل تولید کنیم. همه توان ما این است که این زنجیره هرچه زودتر قطع شود و مردم از مشکلات خلاص شوند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳۱
تا حرف صداقت شد صدا قطع شد
صداقت ! صبح جمعه پا شدم و دیدم واکسن نزدم !!!!!!!!!!!!!!!!
همه حرفات رو هم با صداقت گفتی؟؟؟؟ مخصوصا اون وعده صد روزه که هم خودت زدی زیرش هم طرفدارات فراموش کردن
مشکل اینه که مابه صداقت تو شک داریم !!!!!!!!!!!!!!
مسئولین قسم به خدا و قرآن هم بخورند کسی باور نمی کند!!!!!! با مردم چه کردید؟
دروغ مصلحتی است
اونوقت جناب روحانی راست میگی؟؟؟؟؟ یعنی باور کنیم؟؟؟؟؟
خب راست میگند باصداقت واکسن نزدنند تزریق کردند
بر منکرش صلوات..مگر تاکنون حف غیر صادقانه هم زده اید...
خدا وکیلی صداقت چند بخشه تو اصلا صداقت میدونی چیه
این بزرگترین افت برای یک نظام سیاسی است که مردم حرف هیچیک از مسولانش را قبول نداشته باشند. مسولان اگر کمتر وعده بدهند و تا کاری را نمی توانند انجام بدهند اعلام نکنند و این همه چند صدایی در مورد مسایل اقتصادی واضح وجود نداشته باشد شاید بتدریج بتوانند اعتماد از دست رفته را بدست بیاورند. مسوولان باید باور کنند که دنیای تک صدایی و کنترل اطلاعات پایان رسیده و تعریف اطلاع رسانی و حتی خبر تغییر کرده است. رسمی ترین تعریف خبر درایران بر خواست شکل گیری صاحبان رسانه و قدرت در بیان خبر تاکید دارد اما این تعریف با تبدیل شدن صاحب هر موبایل به یک خبرنگار دیگر قدیمی شده است و این را کارگزاران رسانه های رسمی و صاحبان قدرت باید بپذیرند.
بله فایزر زدی. روسی و چینی نزدی
بدی کسی که دروغ زیاد میگه اینه که دیگر کسی حرف راست ش رو هم باور نمیکنه
یادش بخیر سال گذشته همین موقعها بود که صادقانه مردم رو دعوت کردی به بورس تا اموالشونو بسپارن به دست دزدخانه
یعنی قبلا بی صداقت حرف میزد؟
صداقتش مثل قضیه بنزین نباشه که گفن من از گرونی بنزین بی خبر بودم؟
چه اشکالی دارد رئیس جمهور واکسن بزند؟
تنها چیزی که از شما ندیدیم صداقت بود
و ما مردم رو باز مثل خودت فرض کردی ؟
تو و صداقت!!!
روحانی: با صداقت می گویم واکسن نزده‌ام
چیزی که در وجود خودت و دولتمردانت نیست صداقت است و این را در این 8 سال ثابت کردید
بهرحال هرکاری کنند و هر حرفی گفته شود، مردم یه چیزی می گویند....
ملت هم با صداقت میگویند که دیگر حرف شما ها رو باور ندارند !
روحانی: با صداقت می گویم واکسن نزده‌ام
بزرگوار انقد راست راست توی دوربین نیگاه کردی و خلاف واقع فرمیودی که الان بگی روزه مردم مشکوک میشن
یادتونه قدیما دلال های ماشین نون توی یک ماشن می گذاشتن و جلوی مشتری قسم می خوردن که نون توی این ماشینه؟!!!! حالا ادعای روحانی هم همینه
کسی باورتان ندارد
شما جناب روحانی کلا 8 سال با صداقت صحبت کردید !!!!!و مردم هم صداقت شما !!!!!!را در طی این 8 سال دیدند!!!!!!
روحانی و صداقت ؟ ول کن بابا شوخی هم حدی داره
حتما ترسیده که نزده. والا واکس زدن یانزدن شما واین صحبت حضرتعالی دردی از آلام بیشمار این ملت بخاطر عملکرد شما کم نخواهد کردعزیز دل. روزی در پیشگاه خداوند جبار تاوان پس خواهی داد شما و دولت فخیمه تان.
کازی نداره که جای واکسن ات رو نشون مردم بده
ولی روزهای آخر هست هر چی دل تنگ ات می خواهد بگو ....
چه بزنی چه نزنی تو مردی الفاتحه .
برچسب منتخب
# اسرائیل # توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام
آخرین اخبار
وب گردی