ژنرال آمریکایی در سنا غش کرد + عکس

کد خبر: ۱۰۴۷۰۷
|
۲۶ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۱ 16 June 2010
|
20500 بازدید
روز گذشته زمانی که از فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه درباره اوضاع افغانستان پرسش شد، ژنرال "دیوید پتریوس" در مقابل نمایندگان مجلس سنا غش کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، دیوید پتریوس 57 ساله در جلسه کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا در زمان پاسخگویی به پرسش سناتور جمهوریخواه "جان مک کین" درباره اوضاع افغانستان، ناگهان به مدت چند لحظه بیهوش شد.




برگزاری جلسه کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا پس از بیهوشی پتریوس دقایقی به حالت تعلیق درآمد و 20 دقیقه بعد فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه علت بیهوشی خود را ضعف جسمانی معرفی کرد و کمبود نوشیدن آب را علت این موضوع دانست.

دیوید پتریوس در این جلسه با اشاره به اوضاع بحرانی در افغانستان از احتمال تاخیر در زمان خروج نظامیان از این کشور جنگ زده خبر داد.

هچنین زمانی که از مک کین درباره زمان دقیق خروج نظامیان از افغانستان پرسش شد، این سناتور جمهوریخواه گفت: درباره موعد مقرر عقب نشینی نظامیان از افغانستان مطمئن نیستم.

سناتورهای دموکرات و جمهورخواه در حالی در این جلسه از عملکرد "باراک اوباما" در جنگ افغانستان انتقاد کردند که در همین حال رهبر اکثریت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا از کاهش حمایت سناتورهای دموکرات از  جنگ افغانستان و نگرانی عمیق اعضای این حزب درباره عملیاتهای ارتش در جنگ خبر داده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت